Παρασκευή , 29/03/2024

Σήμερα το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος «χαρίζεται» στην ελληνική κοινωνία και το γιορτάζει με μια ανοιχτή καλλιτεχνική εκδήλωση – έκπληξη

Το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προσελκύει καθημερινά το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών οι οποίοι απολαμβάνουν τις εγκαταστάσεις του. Σήμερα 23 Φεβρουαρίου έχει έναν ακόμη λόγο να το επισκεφθεί κανείς αφού πρόκειται να γιορτάσει ένα σημαντικό γεγονός.

Αυτή την Πέμπτη, λοιπόν, στις 6 το απόγευμα το ΚΠΙΣΝ θα γιορτάσει με ανοιχτή εκδήλωση την παράδοσή του προς την ελληνική κοινωνία, με την υπογραφή Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του Ελληνικού Δημοσίου. Με αυτή την αφορμή το Κέντρο καλεί τους επισκέπτες του να γιορτάσουν μαζί αυτή τη σημαντική στιγμή με καλλιτεχνικές εκπλήξεις σε όλους τους χώρους του.

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής του ΚΠΙΣΝ όπου θα ολοκληρωθεί η υπογραφή της σύμβασης και θα ακολουθήσει εορταστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Θωμά Μοσχόπουλου.

Η είσοδος στους χώρους του Κέντρου θα είναι ελεύθερη, ενώ για την είσοδο του κοινού στην αίθουσα της εκδήλωσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνη με την ιστοσελίδα  προεγγραφών που φέρει το επίσημο site. Την ίδια ώρα η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά από τρία σημεία μέσα στο Κέντρο: Από τον Φάρο, την Αγορά και τον Πύργο Βιβλίων, καλύπτοντας  και βάζοντας στο γιορτινό κλίμα  το σύνολο των επισκεπτών.

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …

Αφήστε μια απάντηση