Παρασκευή , 19/04/2024

Στη φόρα η ανήθικη πρόταση για σεξ που δέχτηκε παίκτρια του Power of Love για 20.000 ευρώ!

Ανήθικη πρόταση αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρώην παίκτρια του Power of Love.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης τουΣΚΑΪ, έκανε screenshot το μήνυμα που δέχθηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς βέβαια και την αποστομωτική απάντηση που έδωσε στον αποστολέα.

Η Άννα Λορένη, που τη γνωρίσαμε στο πρώτο Power of Love, ήταν μέχρι πρόσφατα ζευγάρι με τον συμπαίκτη της Παναγιώτη Θεόφιλο.

Η ανήθικη πρόταση

«Εργάζομαι ως booker και ψάχνω για νέα όμορφα κορίτσια, όπως εσείς, θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα μου; Ένας από τους πελάτες μου θα ήθελε πολύ να σας προσκαλέσει για ένα πολυτελές Σαββατοκύριακο στη βίλα του. Θα του κρατήσετε συντροφιά και θα σας ανταμείψει με 20.000 δολάρια. Όλα τα άλλα έξοδα καλυμμένα! Σας ενδιαφέρει αυτό;», της έγραψε στα αγγλικά o άνδρας που της έστειλε το μήνυμα.

«Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά η πορνεία δεν είναι αυτό που κάνω για να ζήσω», του απάντησε η Άννα Λορένη, που σχολίασε ότι της συνέβη, γράφοντας: «Έχω πάρει τόσα μηνύματα για το ποστ, απίστευτο. Για όσους δεν καταλάβετε κάποιος προσφέρει 20 χιλιάδες δολάρια για ένα Σαββατοκύριακο μαζί μου. Welcome to the jungle».

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …