Σάββατο , 20/04/2024

Στο Pornhub η Έλενα Κρεμλίδου – Θαυμαστές ανέβασαν 9 βίντεο της

Όχι ένα ούτε δύο… αλλά εννέα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί το γνωστό μοντέλο Έλενα Κρεμλίδου είναι αναρτημένα σε γνωστή ιστοσελίδα με ροζ περιεχόμενο.

Μετρούν, μάλιστα, χιλιάδες θεάσεις, καθώς η Έλενα, η οποία, πέρα από το μόντελινγκ, έχει γίνει γνωστή και ως πανελίστρια σε τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και ως παρουσιάστρια στο διαδικτυακό κανάλι Netwix, έχει χιλιάδες followers στο Ιnstagram. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που κάποιοι από αυτούς θέλησαν να την… ψάξουν και σε πιο «πονηρά» sites. Και την εντόπισαν στο Pornhub.

Παρότι η ίδια δεν έχει πρωταγωνιστήσει, ούτε καν συμμετάσχει, σε καμία αισθησιακή ταινία, επισκέπτες της πασίγνωστης ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου έχουν ανεβάσει ορισμένα βίντεό της, στα οποία εικονίζεται σε σέξι στιγμιότυπα από τη μέχρι σήμερα πορεία της στην ελληνική τηλεόραση και στο διαδίκτυο. Σε αυτά τονίζονται κυρίως τα οπίσθια της εντυπωσιακής νεαρής γυναίκας, αφού δεν είναι λίγοι οι fans της που θεωρούν ότι πρόκειται για ένα από τα πολύ… δυνατά σημεία της. Δεν είναι όμως μόνο αυτό.

Σχετικά πρόσφατα προστέθηκε στο Pornhub βίντεο από την εμφάνισή της στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1. Αυτό δείχνει την εντυπωσιακή «Mariposa» (όπως είναι το nickname της από το γυμνάσιο, που σημαίνει «πεταλούδα» στα ισπανικά) να προσποιείται οργασμό σε ένα χιουμοριστικό δρώμενο για τις ανάγκες της εκπομπής και συγκεκριμένα στην ενότητα με τις «Μύγες», όπου συνεργάτες του παρουσιαστή υποδέχονται (συνήθως με σατιρική διάθεση) τους προσκεκλημένους του οικοδεσπότη προτού εκείνοι περάσουν στο πλατό.

Πάντως, το εντυπωσιακό είναι πως, ενώ η Έλενα Κρεμλίδου γνωρίζει ότι κυκλοφορούν τα βίντεό της στη συγκεκριμένη ροζ ιστοσελίδα, δεν έχει πάρει την απόφαση να κινηθεί νομικά, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …