Παρασκευή , 19/04/2024

Συνέντευξη Ζαφείρης Οικονόμου: O πρώην Πορνοστάρ μιλάει στο Label News για την νέα του ζωή στην Τήλο, την πρόταση για το Survivor, την σχέση του με τον Σειρηνάκη αλλά και για την γυναίκα της ζωής του …

Συνέvτευξη: Άκης Τσακίρης

Οι περισσότεροι τον γνωρίζουμε με το μικρό του όνομα. Χωρίς αμφιβολία, ο Ζαφείρης, κατάφερε να γίνει “ένα” με τις πιο ιδιωτικές στιγμές της ενηλικίωσής μας και όχι μόνο. Ο πρώην πορνοστάρ, σήμερα, έχει αλλάξει πολλά στην ζωή του, δημιουργεί νέες συνεργασίες χωρίς να ξεχνάει όμως τις παλιές και ετοιμάζεται για… γάμο.

Ζαφείρη είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πούμε, αλλά καλό είναι να ξεκινήσουμε με τα νέα δεδομένα και αυτό σημαίνει “Survivor”. Γιατί είπες όχι;

Εγώ φίλε μου είχα δηλώσει μόνος μου συμμετοχή στο Survivor. Το θέμα είναι ότι μετά το μετάνιωσα. Ούτε καν στο κάστινγκ δεν πήγα για να με δουν. Απλά με πήραν τρεις φορές και τους έλεγα συνεχώς όχι.

Τί σε έκανε λοιπόν να πεις “Όχι δεν είναι για μένα το Survivor”;

Αρχικά το ότι κάνω τόσα πολλά πράγματα τώρα εδώ και είναι αμαρτία να τα αφήσω, όπως είναι αμαρτία να αφήσω και την σύντροφό μου που είμαστε μαζί 1μιση χρόνο. Εξάλλου εγώ για τα αθλήματα θα πήγαινα. Αυτό με ενδιέφερε.

Δεν σε ενδιέφερε το θέμα του reality; Μιας και φέτος έχει περισσότερο την μορφή αυτή.

Φυσικά και δεν με ενδιαφέρει. Το να βγαίνουν ίντριγκες και όλα αυτά για την τηλεθέαση και να γίνεις διάσημος εμένα δεν με νοιάζουν. Δεν επιδίωκα την δημοσιότητα, διότι είναι ένα παιχνίδι που προτιμούν τα άτομα που θέλουν να προωθηθούν, να δείξουν τη δουλειά τους. Είμαι αναγνωρίσιμος. Θέλουν να βγάλουν φωτογραφία μαζί μου. Με αναγνωρίζουν. Εμένα μου άρεσε περισσότερο το αγωνιστικό κομμάτι, ότι έχει να κάνει με τα αθλήματα, επειδή από μικρός ασχολούμαι με σπορ.

Αληθεύει ότι ήταν να συμμετέχεις και στο NOMADS του ANT1;

Είχα μιλήσει το καλοκαίρι με το NOMADS. Με είχε επιλέξει η διευθύντρια παραγωγής, είχα ανέβει στην Αθήνα για να κάνουμε το σχετικό κάστινγκ, αλλά στο τέλος δεν με πήραν.

Αφού ξεκαθάρισε και αυτό, σήμερα λοιπόν, βλέπω ότι έχεις δημιουργήσει ένα προφιλ εντελώς fitness μέσα από τα social media σου, που αν δεν σε ήξερε κανείς, θα έλεγε πως είσαι επαγγελματίες γυμναστής ή κάτι τέτοιο.

Θέλω να προωθήσω το street workout, κάνω προπονήσεις. Στόχος μου είναι να γνωρίζουν όσοι περισσότεροι γίνεται την Καλλισθενική γυμναστική. Να δώσουμε ένα κίνητρο στον κόσμο και στην νεολαία. Να ξυπνάμε τους νέους. Οπότε λοιπόν τί είπα; Θα τα κάνω όλα αυτά μέσα από το Facebook και το Instagram, θα κάνω motivation videos για να μάθουν όλο και περισσότεροι αυτό που κάνω.

Μίλησέ μας λίγο και για την Καλλισθενική γυμναστική.

Κάνεις γυμναστική με το βάρος του σώματός σου. Είναι ότι μπορείς να κάνεις προπόνηση οπουδήποτε έξω στην ύπαιθρο. Με ένα μονόζυγο ας πούμε. Δυναμώνουμε με το βάρος του σώματός μας δηλαδή. Και είναι σημαντικό να πούμε ότι σκεφτόμαστε με την ομάδα μου να κάνουμε μία μεγάλη συνάντηση από αθλητές όλης της Ελλάδας στην Τήλο το καλοκαίρι. Μέχρι τότε, κάνω προπονήσεις στην Αθήνα, κάνω TRX, Personal Training και προχωρώ.

Στην Τήλο όμως ασχολείσαι και με τον τουρισμό. Σωστά;

Ασχολούμαι με ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Τήλο και ένα μαγαζάκι, μινι μάρκετ και κάβα. Ασχολούμαι με τον τουρισμό στην ουσία. Και ξέρεις, ακόμα και εκεί με αναγνωρίζουν. Έρχονται και θέλουν να φωτογραφίζονται μαζί μου.

Πώς τα προλαβαίνεις όλα βρε Ζαφείρη;

Όταν έχεις θέληση, έχεις χρόνο Άκη! Προλαβαίνεις! Και για την γυμναστική σου και για όλα! Αρκεί να θέλεις να τα κάνεις! Εξάλλου τώρα έχω και έναν γάμο που έρχεται!

Γάμος; Είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα δηλαδή;

Μετά από 1μιση χρόνο σχέσης και όταν αγαπάς φίλε μου, όλα είναι σοβαρά. Θέλω να παντρευτούμε, να κάνουμε την οικογένειά μας, τα παιδιά μας και να ζήσουμε ευτυχισμένοι. Την αγαπώ και με αγαπά και θέλουμε να το επισημοποιήσουμε μόλις τελειώσει η καλοκαιρινή σεζόν, γιατί όπως καταλαβαίνεις, στην Τήλο εμείς δουλεύουμε το καλοκαίρι πολύ και χρόνος δεν υπάρχει μέχρι να αλλάξει ο καιρός.

Δεν μπορώ όμως να μην σε ρωτήσω για τις ερωτικές ταινίες. Τί έγινε και σταμάτησες; Συνέβη κάποιο περιστατικό που σε στενοχώρησε ή ήταν μία απλή απόφασή σου;

Κοίταξε να δεις, 8 χρόνια με τον Δημήτρη Σειρηνάκη δεν τα πετάς έτσι. Όλα πήγαιναν πολύ καλά, απλά από ένα σημείο και μετά, έβαλα κάποιους στόχους για να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Δεν είπα όμως ότι θα αλλάξω ταυτότητα. Απλά ένιωθα ότι έπρεπε να αποχωρήσω.

Άρα το ξεκαθαρίζουμε για να σταματήσουν να γράφουν μέχρι και σήμερα, ότι τσακωθήκατε.

Δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Ακόμα πηγαίνω από το γραφείο και τα λέμε τον Δημήτρη γιατί μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας γίναμε οικογένεια. Απλά ήθελα τώρα να κάνω και την δική μου οικογένεια. Την δουλειά αυτή την έκανα γιατί μου άρεσε πολύ. Ήταν κάτι σαν χόμπυ για μένα, άσχετα με το ότι έβγαλα αρκετά χρήματα και έγινε γνωστός από αυτή την εταιρεία. Ήθελα να κάνω όμως κάτι διαφορετικό. Να σχοληθώ με τον αθλητισμό που τον αγαπώ πολύ και δεν είμαι ο μόνος. Αν δεις πώς τα έχει φέρει η ζωή σε πολλούς πορνοστάρ, πολλοί είναι εκείνοι που ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό αργότερα.

Θα επέστρεφες δίπλα στον Δημήτρη κάποια στιγμή; Έστω για ένα επετειακό;

Δεν μου αρέσει να ακυρώνω κάτι, ούτε να λέω ποτέ. Δεν μου αρέσει να κλείνω πόρτες. Προς το παρών έχω αποσυρθεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τα φέρει η ζωή. Είναι όμως και δύσκολο. Θέλω να κάνω την οικογένειά μου, θέλω να είναι ασπροπρόσωπη η οικογένειά μου, η γυναίκα μου, τα παιδιά μου στο μέλλον. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε πολλά ταμπού, οπότε όλα παίζονται.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …