Πέμπτη , 28/03/2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LABEL NEWS Νίκη Λάμη: Οι «Συμμαθητές», η εκπομπή στην τηλεόραση και το pole dancing…

Γιώργος Μαντάς

Συνέντευξη: Γιώργος Μαντάς

Αν δεν την γνωρίζεις προσωπικά μπορείς εύκολα να την παρομοιάσεις με μια γυναίκα της Λατινικής Αμερικής. Το έντονο ταπεραμέντο της, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή της εμφάνιση την κάνουν σίγουρα να ξεχωρίζει. Η τηλεοπτική Σεσίλια από τους «Συμμαθητές» ή αλλιώς η Νίκη Λάμη είναι σίγουρα ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο κορίτσι που ήδη έχει ξεχωρίσει από τις ηθοποιούς της γενιάς της.

 «Βάφτα Μαύρα» λοιπόν στο Θέατρο Λαμπέτη. Περίμενες την τόσο μεγάλη επιτυχία;

Κοίτα, εγώ γενικά δεν είμαι από τα άτομα που αισθάνονται ότι κάτι θα γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Προτιμώ να είμαι πιο συντηρητική και να λέω μακάρι να πάνε όλα καλά και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε. Βέβαια υπάρχει και η παράμετρος Ρέππας-Παπαθανασίου που είναι μια σίγουρη συνταγή. Είναι κάτι που δημιουργεί μια ασφάλεια. Οπότε όλα συμβάλανε στο να γίνει μια επιτυχία νομίζω.

Σε γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Συμμαθητές» του ANT1. Περίμενες ότι θα πάει 3η χρονιά;

Όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα ότι θα πάει 3η χρονιά. Γενικά όπως σου είπα δεν είμαι ούτε απαισιόδοξη αλλά ούτε και αισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ουδέτερη και όσο μπορώ ρεαλίστρια. Χαιρόμουν πάρα πολύ που η σειρά πήγαινε καλά αλλά μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμουν κάτι παραπάνω. Οπότε όταν ήρθε το παραπάνω ήμουν πολύ χαρούμενη.

Δεν φοβάμαι μην με στιγματίσει κάποιος ρόλος

 Θεωρείς ότι ο ρόλος της Σεσίλια σε έχει στιγματίσει;

Κοίτα αυτό φαίνεται μετά. Αλλά δεν το πιστεύω γιατί είναι και ο θέατρο όπου εκεί ο ρόλος μου είναι πολύ διαφορετικός. Οπότε πιστεύω ότι και στις συνεντεύξεις και γενικότερα μπορούν πλέον να καταλάβουν ότι είμαι μια κοπέλα η οποία υποδύεται αυτό τον ρόλο και το κάνει ίσως πολύ χαριτωμένα και μας αρέσει όλο αυτό. Αλλά υποδύεται την Σεσίλια.

Φοβάσαι ότι μετά το τέλος της σειράς θα δυσκολευτείς στο να δεχτείς κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση λόγω ταύτισης του ρόλου σου αυτού;

Κοίτα αυτό έχει να κάνει με τις επιλογές τις προσωπικές. Αν αισθανθώ ότι κάποιος μπορεί να μου κάνει μια πρόταση η οποία θα είναι πολύ κοινή ή θα πηγαίνει προς τα εκεί, μετά είναι και δική μου επιλογή και νομίζω ότι δεν θα ήθελα να κάνω κάτι ολόιδιο. Για μένα πρώτα απ’ όλα. Μου αρέσει όταν κάνω κάτι να το ευχαριστιέμαι.

Το αγόρι μου με παρότρυνε να κάνω pole dancing

Τι σε χαροποιεί και τι σε θυμώνει περισσότερο;

Με χαροποιεί η ευγένεια γενικότερα. Ενώ με θυμώνει να μου φωνάζουν. Όχι όμως όλοι οι άνθρωποι (γέλια). Γιατί όταν κάποιος σου φωνάζει αλλά αισθάνεσαι ότι από πίσω υπάρχει ένα άλλο υπόβαθρο δεν σε θυμώνει καθόλου.

Έχεις δηλώσει παλαιότερα ότι ασχολείσαι με το pole dancing. Πώς προέκυψε αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι το αγόρι μου, μου το πρότεινε. Μου είπε πως είναι πολύ ωραία γυμναστική. Έτσι λοιπόν μπήκα σε αυτή την διαδικασία και όντως με βοήθησε πάρα πολύ πάνω μου, κατευθείαν.

Είσαι από τις ηθοποιούς που δεν προκαλείς με την προσωπική σου ζωή. Θεωρείς ότι αυτό για τον συγκεκριμένο χώρο είναι εύκολο να γίνει;

Ναι μωρέ νομίζω ότι είναι εύκολο. Τι σημαίνει να προκαλείς; Δηλαδή για να προκαλείς πρέπει εσύ να παίρνεις τηλέφωνο, να ασχολείσαι, να τους λες είμαι εκεί, θα κάνω αυτό κτλ. Και μετά όταν αυτό το πράγμα σε μπουχτίσει το γυρνάς από την αντίθετη πλευρά και λες δεν μπορώ άλλο, με ενοχλεί πάρα πολύ. Όχι, θεωρώ ότι αν πραγματικά θες να το αποφύγεις έχεις την δυνατότητα.

Απέχω από τα δελτία ειδήσεων συνειδητά, με θλίβουν

Την πολιτική κατάσταση της χώρας πώς την αντιλαμβάνεσαι;

Ευτυχώς δεν την αντιλαμβάνομαι (γέλια). Από επιλογή δεν την αντιλαμβάνομαι. Διότι απέχω απόλυτα συνειδητά από ειδήσεις, από από από. Γιατί είναι κάτι που με θλίβει και επειδή είμαι και άτομο που επηρεάζεται εύκολα από τα διάφορα ιντερνετικά, δεν θέλω να ασχολούμαι. Καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου, υπάρχουν περίοδοι που διαβάζω και ενημερώνομαι αλλά μέχρι εκεί. Δεν θέλω δηλαδή να εντρυφήσω σε καμία περίπτωση.

Θα παρουσίαζες ποτέ δική σου εκπομπή;

Κοίτα δεν ξέρω. Αλλά θα πω πάλι το κοινότυπο ποτέ μην λες ποτέ. Αλλά γενικά νομίζω ότι δεν θα μου άρεσε. Επειδή ξέρεις όταν είσαι ηθοποιός ουσιαστικά καλύπτεσαι λίγο και πίσω από αυτό, οπότε το άλλο ίσως να μη μπορούσα να το κάνω με ευκολία. Σίγουρα αν έμπαινα στην διαδικασία πιστεύω ότι θα μπορούσα να φτάσω σε ένα επίπεδο που να έχω μια επικοινωνία με τον κόσμο. Σαν πρώτη ιδέα δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι.

Έχουμε δει κατά καιρούς άτομα από διαφορετικούς χώρους να ασχολούνται με την υποκριτική. Εσύ πώς το βλέπεις αυτό από την μεριά σου;

Εγώ όταν μαθαίνω ότι κάποιος ο οποίος μπορεί να μην είναι συνάδελφος κάνει κάτι τέτοιο, δεν μου αρέσει να λέω την γνώμη μου και να κριτικάρω εκείνη την στιγμή. Εκ του αποτελέσματος. Και πάλι θα πω απλά καλύτερα να μην το είχε κάνει ή μπράβο του που το έκανε. Αλλά δεν μου αρέσει να πω κάτι από πριν.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …

Αφήστε μια απάντηση