Παρασκευή , 29/03/2024

Τέλος η Uber από την Ελλάδα! Η οικονομική υπηρεσία που είχε «λύσει» τα χέρια σε εκατομμύρια πολίτες και είχε δώσει δουλειά σε χιλιάδες άνεργους νέους

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία, πως η Uber, αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία της υπηρεσίας UberX, στην Ελλάδα μέχρι νεοτέρας.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, από την Δευτέρα 9 Απριλίου, θα σταματήσει η λειτουργία της UberX στην Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με όσα γνωστοποιήθηκαν μέσα από την ανάρτηση στο blog της εταιρείας και με μήνυμα στους συνδρομητές της.

Ως αιτία αναστολής της υπηρεσίας UberX η εταιρεία επικαλείται την πρόσφατη τροποποίηση της νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία του κλάδου στην Ελλάδα. Επισημαίνει ότι θα επανεξετάσει τη θέση της υπό το φως των νέων δεδομένων.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η χώρα μας μετρά μία ακόμη απομάκρυνση υπηρεσιών και εταιρειών που θα μπορούσαν να αυξήσουν την οικονομία της, αλλά και φυσικά την καλύτερη διαβίωση των πολιτών της. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία σημειώνει πως όλα θα αλλάξουν αν βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις, κάτι το οποίο παρουσιάζει πως η ίδια θέλει να παραμείνει στην διάθεση των πολιτών και της χώρας, δηλώνοντας στην ουσία πως η Ελλάδα είναι ο τόπος που δεν θέλει να διακοπεί η δραστηριοποίησή της.

Δείτε την ανακοίνωση της Uber

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο νέος νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή περιλαμβάνει διατάξεις που επηρεάζουν τις υπηρεσίες ridesharing. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε εάν και πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε σύμφωνα με αυτό το νέο πλαίσιο. Για αυτό το λόγο, προχωράμε στην αναστολή της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα, τη Δευτέρα 9 Απριλίου στις 23:59 μέχρι να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις.

Καταλαβαίνουμε ότι βασίζεστε στην εφαρμογή μας για να μετακινήστε με ευκολία και ασφάλεια στην Αθήνα και αυτή η είδηση ίσως έρχεται ξαφνικά.

Δεν φεύγουμε όμως από την Ελλάδα. Προς το παρόν, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας στην Αθήνα με την υπηρεσία uberTAXI.

Προσβλέπουμε στη συνεργασία με όλους τους σχετικούς φορείς στη χώρα, ώστε να βρούμε ένα τρόπο να απολαμβάνετε τα οφέλη των σύγχρονων τεχνολογιών όπως αυτή της Uber.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την προτίμησή σας, καθώς συντέλεσαν στην μεγάλη επιτυχία της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα.

Εις το επανιδείν, Αθήνα!

Η ομάδα της Uber Greece

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …