Πέμπτη , 28/03/2024

Top συμβουλές για εντυπωσιακό outfit το βράδυ της Ανάστασης – Τι να φορέσετε ώστε να είστε άνετες και παράλληλα οι πιο σικάτες της γιορτινής βραδιάς

Το βράδυ της Ανάστασης πλησιάζει και αν δεν έχεις επιλέξει ακόμη τί να φορέσεις, το Label News είναι εδώ, για να σε βοηθήσει με ένα Last Minute Style Post που σίγουρα θα σε βοηθήσει να μπεις στο top 10 των καλύτερων εμφανίσεων της βραδιάς.

Αν είσαι και εσύ λοιπόν στα busy άτομα που δεν κατάφεραν να βρουν χρόνο για να κάνουν το απαραίτητο shopping, πρέπει να ξέρεις πως τα ρούχα που θα επιλέξεις για το βράδυ της Ανάστασης, αλλά και για την Κυριακή του Πάσχα, βρίσκονται ήδη μέσα στην ντουλάπα σου.

Τα Style Basics της γκαρνταρόμπας σου, μπορούν να σε κάνουν το λιγότερο εντυπωσιακή και δεν πρέπει να ξεχνάς πως δεν απορρίπτουμε τις επιλογές των jeans, των leather, αλλά και φυσικά την επιλογή ενός διακριτικού, αλλά παράλληλα εορταστικού φορέματος.

Σίγουρα έχεις ένα jean στην ντουλάπα σου, το οποίο λατρεύεις να φοράς στις βραδινές σου εμφανίσεις. Μπορείς λοιπόν να το συνδυάσεις με ένα λευκό τοπ και ένα σκουρόχρωμο σακάκι. Μην το φοβηθείς. Μπορεί να είναι αρκετά casual, αλλά το σακάκι θα σου δώσει τον formal αέρα που χρειάζεσαι, μαζί με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και το ανάλογο μακιγιάζ που στην συγκεκριμένη περίπτωση καλό είναι να εκπροσωπεί την απλότητα.

Αν τώρα θέλεις κάτι πολύ πιο επίσημο, ένα μικρό μαύρο φόρεμα θα μπορούσε να γίνει η απόλυτη επιλογή σου και καλό είναι να το συνδυάσεις με ένα δερμάτινο jacker, εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Στην περίπτωση αυτή, τα ankle boots είναι η ιδανική επιλογή, αλλά μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου τάση, χρησιμοποιώντας ψιλόμεσες μπότες για μία πιο fashionable εμφάνιση.

Μην ξεχνάς πως στα basics της γκαρνταρόμπα σου, βρίσκονται και τα leather pants. Δώσε λοιπόν μία ανοιξιάτικη πινελιά στο βράδυ της Ανάστασης, συνδυάζοντάς το με ένα jacket σε έντονο χρώμα, ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα αγαπημένα σου ψιλοτάκουνα για μία πιο formal προσθήκη.

Δείτε επίσης

Τα οφέλη του μασάζ σε δύσκολες εποχές γεμάτες άγχος – Από την Patricia Sundari

Ζούμε σε εποχές που απαιτούν πολλά από εμάς σε ψυχικό επίπεδο. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με ερεθίσματα, …