Παρασκευή , 29/03/2024

Τα έχουν “πάρει στο κρανίο” με την νέα αρχισυντάκτρια που “διόρισε” ο Κωστόπουλος – Το άγριο επεισόδιο με Σεκιούριτι

Η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open έχει καταφέρει να δημιουργεί δεκάδες ίντριγκες παρά τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης. Μια εκπομπή που ήδη μετράει αποχωρήσεις από το πάνελ και από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Label News.gr, υπάρχουν πολλές γκρίνιες από τους δημοσιογράφους της εκπομπής για την νέα αρχισυντάκτρια που ήταν προσωπική επιλογή του Πέτρου Κωστόπουλου και “διόρισε” από μόνος του ο παρουσιαστής.

Πρόκειται για την νεαρή δημοσιογράφο, Κάσσι Φιλιππιντζή που σύμφωνα με πληροφορίες η εμπειρία της στην τηλεόραση είναι πολύ μικρή. Μέχρι εδώ όλα καλά καθώς είναι καλό να δίνονται ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα.

Σύμφωνα όμως με διαρροές που υπάρχουν από τον τηλεοπτικό σταθμό Open, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής “Όλα Λάθος”, τα έχουν πάρει στο κρανίο με την 30χρονη, καθώς όπως λένε το “παίζει ειδήμων” και τους έχει κάνει την ζωή ¨πατίνι”, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει της θέση της, έχοντας την πλήρη στήριξη του Πέτρου Κωστόπουλου.

Η νεαρή κοπέλα προσλήφθηκε στην ομάδα ως ασκούμενη από τον Πέτρο Κωστόπουλο καθώς ήταν δική του προσωπική επιλογή. Οι “κακές γλώσσες” αναφέρουν ότι εκτυλίχτηκε ένα πρωτοφανές επεισόδιο για την ελληνική τηλεόραση και σας το παρουσιάζουμε με κάθε επιφύλαξη.

Την πρώτη εβδομάδα που η κοπέλα μπήκε στην ομάδα της εκπομπής ως ασκούμενη, μπήκε στο κοντρόλ, την ώρα της εκπομπής και πήρε την θέση του υπηρεσιακού αρχισυντάκτη που μιλούσε στο ακουστικό του Πέτρου Κωστόπουλου. Η νεαρή σύμφωνα με τις φήμες, με το “έτσι θέλω”, πήγε να κάτσει στην θέση του αρχισυντάκτη, λέγοντας ότι “ο Πέτρος θέλει να ακούει εμένα στο ακουστικό”. Τότε χρειάστηκε μέχρι και η παρέμβαση των Σεκιούριτι, για να “σηκώσουν” την ασκούμενη από το κοντρόλ.

Μετά από αυτό το φημολογούμενο άγριο επεισόδιο, οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού “ένιψαν τας χείρας τους”, λέγοντας στον παρουσιαστή ότι μπορεί να ορίσει αυτός την συγκεκριμένη κοπέλα ως αρχισυντάκτρια και επίσημα αλλά χωρίς καμία ευθύνη του Open, για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής. Εξάλλου η συγκεκριμένη ώρα ανήκει στον πρώην ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού, κύριο Φίλιππο Βρυώνη, συνεπώς ο σταθμός δεν νοιάζεται ιδιαιτέρως για αυτήν την τηλεοπτική ζώνη.

Σκηνικά “απείρου κάλους”, που εάν ευσταθούν μιλάμε για ακόμη μια κατάντια της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …