Πέμπτη , 28/03/2024

Τα μπουζούκια της Αθήνας που συνεχίζουν το καλοκαίρι και νέα σχήματα που απογειώνουν την διασκέδαση!

Καλοκαίρι χωρίς διασκέδαση δεν είναι καλοκαίρι κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες και έχουν φροντίσει γι’ αυτό. Νέα σχήματα σε γνώριμα «στέκια» είναι για μια ακόμη χρονιά εδώ για να μας ξεσηκώσουν και να μας ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Πάνος Κιάμος- Ποσειδώνιο

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει το καλοκαίρι στην Παραλιακή και το Ποσειδώνιο! Μετά το τέλος της χειμερινής σεζόν στο Club 22 ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίζεται Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο Ποσειδώνιο. Μαζί του είναι ο Νικηφόρος, η Μαλλού Κυριακοπούλου, ενώ το σχήμα συμπληρώνουν ιδανικά οι Deevibes!

Νατάσσα Θεοδωρίδου, Πέτρος Ιακωβίδης-Fantasia

Το Fantasia ανανεώνει το σχήμα του και μετά από τους Αργυρό – Otherview – Κουφός, σειρά πήραν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Πέτρος Ιακωβίδης και αναμενόμενα σε κάθε εμφάνιση τους γίνεται πανικός! Στο σχήμα συμμετέχει ο Θοδωρής Φέρρης!

Γιώργος Γιαννιάς, Σάκης Αρσενίου- Frangelico

Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, ο Γιώργος Γιαννιάς επιστρέφει στην πίστα του Frangelico για να μας χαρίσει αξέχαστες εμφανίσεις. Λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη και άκρως ανανεωμένος, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει ακόμα μια φορά στην πίστα με την οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του. Στο πλευρό του τραγουδιστή ο Σάκης Αρσενίου και η Βασιλική Νταντά.

Νίκος Βέρτης-ΥΤΟΝ

Το «ΥΤΟΝ» στο βιομηχανικό χώρο της Πέτρου Ράλλη, με τη θεόρατη υποδοχή και το αμφιθεατρικό στήσιμο είναι ιδανικά σχεδιασμένο και στημένο για να απολαύσεις ένα νυχτερινό μουσικό πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο από και για τον Νίκο Βέρτη. Έχοντας παρακαταθήκη τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στο ΥΤΟΝ the music show, ο Νίκος Βέρτης, συναντάει τους θαυμαστές του, σε ένα χώρο που συνδυάζει την ποιότητα και την αισθητική με το υψηλής καλλιτεχνικής αξίας πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα αξιώσεων, πολυδιάστατο, γεμάτο τραγούδια – επιτυχίες του Νίκου Βέρτη.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …