Τετάρτη , 24/04/2024

Την στιγμή που η πασίγνωστη σεξοβόμβα καλλονή πρωταγωνιστεί στα ελληνικά media και στην χλιδάτη showbiz, ο αδελφός της μπαινοβγαίνει στις φυλακές έχοντας κατηγορηθεί μέχρι και για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα περιοδικά, τα βίντεο κλιπ και τις σαμπάνιες στην Μύκονο η σεξοβόμβα καλλονή που κάνει καριέρα στην Ελλάδα ως χορεύτρια και μοντέλο ζει ένα δράμα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φόρα» στην τηλεόραση του ΑΡΤ  και τον Βαγγέλη Καράλη, η χορεύτρια που έγινε γνωστή μέσα από την σχέση της με πασίγνωστο τραγουδιστή ζει ένα δράμα, καθώς ο αδελφός της είναι σεσημασμένος κακοποιός, χρήστης ναρκωτικών μπαινοβγαίνοντας στα κρατητήρια για κλοπές αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας όταν επιχείρησε να ληστέψει οδηγό λευκού βαν,  όταν αυτός αντιστάθηκε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

Φυσικά η διάσημη καλλονή δεν έχει καμία ευθύνη για την κατάσταση του αδελφού της που παραστράτησε ζώντας μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στα στέκια των ναρκωτικών της Αθήνας την στιγμή που η αδελφή του είναι στα χλιδάτα πάρτι με σαμπάνιες στην Μύκονο.

Μάλιστα ο Φίλιππος Καμπούρης αποκάλυψε ότι ο αδελφός έβαζε εμπόδιο στην καριέρα της αδελφής του, ζητώντας χρήματα από τους επιχειρηματίες που δούλευε για να πάρει την δόση του,  μέχρι και από τον πασίγνωστο τραγουδιστή που είχαν σχέση και μάλιστα είχε γίνει τόσο ενοχλητικός αναγκάζοντας τον τραγουδιστή να χωρίσει το μοντέλο – χορεύτρια.

Πίσω λοιπόν από τα χαμόγελα και τα σέξι λικνίσματα των οπισθίων της που αναστατώνουν το αντρικό κοινό, η καλλονή ζει ένα οικογενειακό δράμα αφού και η ίδια όσες φορές προσπάθησε να βάλει τον αδελφό της στον “ίσιο δρόμο” δεν τα κατάφερε.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στην εκπομπή “Στη Φόρα” στο ΑΡΤ TV 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …