Πέμπτη , 25/04/2024

Την στιγμή που η χώρα μας πενθούσε, η βασιλική οικογένεια έκανε ανέμελη κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, γιορτάζοντας τα γενέθλια της Μαρίας Ολυμπίας με ξέγνοιαστες φωτογραφίες μόλις την 2η μέρα της καταστροφής

Το εθνικό πένθος στο οποίο είχε βυθιστεί την προηγούμενη εβδομάδα η χώρα, δεν χάλασε ούτε τα σχέδια ούτε τις διακοπές του πρίγκιπα Παύλου, της Μαρί Σαντάλ και των πέντε παιδιών τους. Ακόμη και όταν η τραγωδία τους βρήκε στην μέση της κρουαζιέρας τους, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν τις διακοπές τους, αμέριμνοι και μακριά από την πραγματικότητα.

Η κρουαζιέρα τους ξεκίνησε από την Σίφνο, κατόπιν πήγαν στην Αντίπαρο και ο επόμενος προορισμός τους η αγαπημένη τους Μύκονος.

Εκεί μάλιστα σύμφωνα με της Espresso, δεν δίστασαν (την δεύτερη μέρα του εθνικού μας πένθους) να γιορτάσουν τα 22α γενέθλια της Μαρίας Ολυμπίας στις 25 Ιουλίου, με την πριγκίπισσα όπως αυτοαποκαλείται στα social media να ποστάρει, ανέμελη φωτογραφία των γενεθλίων της, δεχόμενη έντονη κριτική, όπως είναι λογικό.

(φώτο αρχείου)

Την στιγμή λοιπόν που όλος ο πλανήτης στήριζε την χώρα μας, οικονομικά και ηθικά, η βασιλική οικογένεια, έκανε κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, ανέμελη και μακριά από τον θρήνο και τις σκοτούρες των «κοινών θνητών».

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …