Τετάρτη , 24/04/2024

Όλη η αλήθεια πίσω από τον γυμνισμό και την αίσθηση της ελευθερίας που σου προσφέρει – Γιατί τον «πολεμούν» οι μεγάλες εταιρείες και η καπιταλιστική κοινωνία;

Ο γυμνισμός είναι μια φιλοσοφία. Δείχνει την αποδοχή του εαυτού μας αλλά και την αγάπη που έχουμε προς το σώμα μας. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα γιατί νιώθεις απελευθερωμένος και πολύ κοντά στο φυσικό περιβάλλον όπως η θάλασσα, με την οποία γίνεστε σαν μια γροθιά.

Η αίσθηση του να αγκαλιάζει όλο σου το κορμί ο ήλιος αλλά και το νερό όταν βουτάς χωρίς μαγιό είναι πραγματικά απίστευτη. Δεν είναι παντού νόμιμος , αλλά μπορείς να κάνεις σε πάρα πολλά μέρη. Για μερικούς θεωρείτε διεστραμμένο και παράνομο, όμως αν δεν το δοκιμάσεις έστω και μια φορά δεν μπορείς να καταλάβεις την μαγεία που κρύβει.

Πέρα όμως από απόλαυση δεν παύει να είναι και διασκεδαστικό. Ειδικά την στιγμή που ετοιμάζεσαι να αδειάσεις όλο το μπουκαλάκι αντηλιακό πάνω στα επίμαχα σημεία σου προκειμένου να μην καείς, είναι σαν να  νιώθεις πως βγήκες από κάποιο καρτούν. Χώρια πως ειδικά την πρώτη φορά που θα κάνεις είναι απίστευτα άβολα μπροστά στα υπόλοιπα γυμνά όντα. Παρόλα αυτά έχει την δική του χαριτωμενιά. Το πιο σημαντικό όμως είναι η αίσθηση της ελευθερίας που νιώθεις και η ακομπλεξάριστη συνείδηση σου.

Είναι τόσο τέλειο το αίσθημα να τρέχεις γυμνός και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή με το ηλιοστάλαχτο κορμί σου. Παρόλο όμως που είναι κάτι τόσο μοναδικό έχει και αυτό τους δικούς του haters που το θεωρούν και το κατακρίνουν ως μια συνήθεια με αντικαπιταλιστικά χαρακτηριστικά. Κυρίως βιομηχανίες που παράγουν είδη μόδας , μάρκετινγκ , καλλυντικά κ.α. αφού παίζονται πολλά δισεκατομμύρια για το αν θα αγοράζαμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …