Τρίτη , 23/04/2024

Το 60% των Ελλήνων κάνουν σεξ μέσω διαδικτύου με Αγνώστους και δεν το θεωρούν Απιστία – H έρευνα που κάνει “Άνω Κάτω” τα ζευγάρια

Το διαδικτυακό σεξ το συναντάμε σε διάφορες μορφές είτε μέσω ανταλλαγή μηνυμάτων είτε με ανταλλαγή σεξουαλικών ιδεών ή με μηνύματα τα οποία περιέχουν και εικόνες πιο προκλητικές του κάθε ατόμου, με σκοπό να πραγματοποιηθεί σεξουαλική συνεύρεση online ανάμεσα στους δυο συνομιλητές.

Φυσικά και κανείς δεν είναι άγιος σε αυτήν την ζωή και όλοι αναζητάμε μια περιπέτεια που θα αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα της σεξουαλικής μας ζωής ανακαλύπτοντας νέα πράγματα πιο συναρπαστικά και πιο μυστήρια μιας και το μυστήριο είναι ένας πολύ καλός παράγοντας για τρελά παιχνίδια στο σεξ.

Για παράδειγμα το cyber sex είναι μια μορφή συνουσίας. Περιλαμβάνει  εμπειρίες ερωτικής συνεύρεσης όπως είναι ο αυνανισμός, η απόλαυση, η ανταλλαγή προστυχολογιών και ο οργασμός. Αυτός είναι και ένας λόγος όπου οι άνθρωποι θεωρούν το cybersex πολύ κοντά στη πραγματικότητα.

Σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε αναφέρθηκε ότι το 60% των Ελλήνων που κάνουν cyber sex δεν το θεωρούν απιστία ενώ αρκετοί πιστεύουν ότι είναι σαν την πορνογραφία, δηλαδή μία προέκταση της φαντασίας, που τους εμποδίζει να συνευρεθούν με άλλους με φυσικό τρόπο και το κάνουν μέσω διαδικτύου.

Κάποιοι άνθρωποι λοιπόν, θεωρούν το cybersex έναν τρόπο ώστε να μην απιστούν αλλά να προσθέτουν λίγο περισσότερο ζουμί στις ήδη υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις τους. Ενώ από την άλλη μερικοί  άνθρωποι παραδέχονται ότι το διαδικτυακό σεξ χωρίς να το γνωρίζει ο σύντροφος, είναι ακριβώς ίδιο με την απιστία διότι κρατούν κρυφή την αλήθεια όμως το θεωρούν και εκείνοι, ένα είδος «θετικής» απιστίας. Ότι δηλαδή αν κάνεις διαδικτυακό σεξ με κάποιον απατάς το σύντροφό σου αλλά όχι σε σημείο να διαλύσεις τη σχέση ή τον γάμο σου.

Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που το έχουν συστήσει και οι ίδιοι οι σεξολόγοι ώστε να μπορέσει ένα άτομο το οποίο έχει δύσκολη σεξουαλική ζωή να εκτονωθεί. Για την ακρίβεια όταν οι άνθρωποι νιώθουν παγιδευμένοι από τις υπάρχουσες σεξουαλικές τους σχέσεις, αλλά δεν θέλουν να τα καταστρέψουν όλα, το διαδικτυακό σεξ μπορεί να τους προσφέρει έναν παράλληλο κόσμο όπου τα πράγματα είναι καλύτερα.

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …