Πέμπτη , 28/03/2024

Όλη η αλήθεια για την Γκαμπριέλα από το “Power of Love” του ΣΚΑΪ και την ταινία Πορνό του Σειρηνάκη – Ήταν η πρωταγωνίστρια στο σκληρό Πορνό; Τι απαντάει η ίδια (VIDEO)

Σκάνδαλο μεγατόνων αποτελεί η είδηση ότι παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Power of Love» πρωταγωνιστεί σε ταινία σκληρού πορνό του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, η συγκεκριμένη παίκτρια, συνεργαζόταν ερασιτεχνικά με τον Δημήτρη Σειρηνάκη, στον οποίο έστελνε υλικό με τον παρτενέρ της που φρόντισε να καλύπτει τα μάτια της για να μην γίνεται αναγνωρίσιμη  λαμβάνοντας χρηματική αμοιβή από τους χρήστες που έμπαιναν να δούνε το βίντεο.

Ακόμη όπως γράφτηκε η συγκεκριμένη κοπέλα έχει γυρίσει συνολικά τρία φιλμ ερωτικού περιεχομένου.

Η ερασιτεχνική ταινία έχει τον τίτλο «Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα – Άρτεμις η αδίστακτη γειτόνισσα (Greek amateur No61)» -trailer της οποίας είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της Sirina.

Αρκετοί είπαν πώς πρόκειται για την Γκαμπριέλα του Power of Love, παρατηρώντας το χαρακτηριστικό σημάδι που έχει στο πιγούνι της.

Η όμορφη παίκτρια του ριάλιτι «λύνει την σιωπή της» και μιλάει αποκλειστικά «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο ΑΡΤ, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα συκοφαντίας και εξαπάτησης. 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …