Παρασκευή , 29/03/2024

ADULT THEATER: Ο Kinky κινηματογράφος στην καρδιά της Αθήνας με τους πελάτες να μπορούν να κάνουν live sex πρωταγωνιστώντας στο δικό τους Πορνό …

Σε έναν από τους δρόμους του Μεταξουργείου, στην οδό Καρόλου, βρίσκεται το hot spot των απανταχού σινεφίλ του ερωτικού κινηματογράφου που τους αρέσει να συνευρίσκονται με το ταίρι τους παρακολουθώντας ταινία ή να παρακολουθούν live άλλους να κάνουν sex. Κάποιος ίσως βιαστεί να το χαρακτηρίσει ως άνδρο ηδονοβλεψίας μα το «Adult Theater» αποτελεί έναν πολυχώρο 650 τ.μ., το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες, που νιώθουν ανατρεπτικοί, εναλλακτικοί, απελευθερωμένοι, τολμηροί και για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στον κόσμο των αισθήσεων, απαλλαγμένοι από ταμπού και ανασφάλειες. Με κεντρικό σύνθημα «Ασφάλεια – Καινοτομία – Καθαριότητα και Ελευθερία Έκφρασης» δηλώνει ένα πρωτοποριακό σινεμά που θέλει να γίνει σημείο συνάντησης της πόλης.

Χωρίζεται σε δυο ενότητες, το Adult Theaters Cinema, με μια μεγάλη κεντρική αίθουσα, κινηματογραφικά καθίσματα, άνετους καναπέδες, ενώ στον εξώστη υπάρχει το dark room, καθώς και καμπίνες ιδιωτικής προβολής επενδυμένες με δέρμα οι οποίες  διαθέτουν τηλεόραση LCD με ποικιλία θεμάτων, και το Adult Theaters Dungeon για τους πιο φετιχιστές το οποίο θα σας συναρπάσει με την δομή, την ατμόσφαιρά του (θυμίζει υπόγειο παλαιού μεσαιωνικού κάστρου), την ποιότητα, τον εξοπλισμού του, καθώς και το πλήθος των επιλογών που σας δίνει.

Εξωτερικά θυμίζει pub της δεκαετίας του ’80 μα εντός δεν θα βρεις αλκοόλ, πέρα από τις ημέρες που διοργανώνονται θεματικά party, αλλά προφυλακτικά τα οποία μοιράζονται μαζί με το απόκομμα του εισιτηρίου. Την ώρα της προβολής μπορείς να πας σε κάποια από τα σκοτεινά – μυστικά δωμάτια με τα απολύτως απαραίτητα. Έναν καναπέ, χαρτί υγείας και ένα μικρό καλάθι σκουπιδιών, ενώ τα δωμάτια του έρωτα έχουν παράθυρα έτσι ώστε οι εραστές να μπορούν κατά την σεξουαλική τους επαφή να συνεχίσουν να παρακολουθούν το φιλμ, αλλά και να δίνουν τη δυνατότητα στους θαμώνες να μπορούν να δουν τις ερωτικές τους περιπτύξεις, κάτι σαν διαδραστικό πορνό με τη συμμετοχή του κοινού!

Το «AT» απευθύνεται σε ζευγάρια, αλλά μπορείς να πας solo και να γνωρίσεις εκεί τον παρτενέρ μιας βραδιάς ή τον μεγάλο σου έρωτα, ενώ μπορούν να το επισκεφθούν και gay. Δωμάτια υπάρχουν στον εξώστη και στο υπόγειο, ενώ σε πολλά σημεία μπορεί να συναντήσεις ακόμα και ερωτικές παρέες περισσότερων των δυο ατόμων λίγο πριν μπουν σε κάποιο από τα dark room.

Το εν λόγω σινεμά είναι αρκετά φθηνό, παρότι δεν παρέχει απλώς την προβολή μιας ερωτικής ταινίας, αλλά και τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να (τους) παίρνουν μάτι ή να βρίσκουν και ερωτικούς συντρόφους. Η τιμή του εισιτηρίου κοστίζει 7 €, ενώ για τα ζευγάρια είναι 12 ευρώ. Το “θέατρο” είναι ανοικτό Κυριακή έως Πέμπτη 09:00π.μ. με 03:00π.μ. και Παρασκευή με Σάββατο 09:00π.μ. – 04:00π.μ.

Κι αν είστε διστακτικοί ή φοβάστε, θα πρέπει να ξέρετε πως στο Adult Theater, υπάρχουν αυστηροί κανόνες, όπου πρέπει να τηρούνται από όλους τους πελάτες.

 

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …