Πέμπτη , 18/04/2024

Your Face Sounds Familiar: Η «παγερά» αδιάφορη πρεμιέρα του show μιμήσεων και η «άνοστη» κριτική επιτροπή

Για μένα προσωπικά ( όσο γραφικός και αν καταλήξω για κάποιες ή κάποιους ) ο παραπάνω τίτλος θα έπρεπε να έχει και ένα μεγάλο “Γιατί” στη συνέχεια. Γιατί το κανάλι του Αμαρουσίου φέτος μας στέλνει για μία ακόμη φορά να δούμε κάτι άλλο;

Από τη μία το So You Think You Can Dance που παρακαλούσαμε να έχει Survivor απέναντι για να αλλάξουμε κανάλι και από την άλλη, το Your Face Sounds Familiar που μάλλον κάποιες φορές μας έκανε να δούμε τον Σάκη Τανιμανίδη και το παιχνίδι ερωτήσεών του.

Μία ακόμη Κυριακή ( η πρώτη για τέταρτη χρονιά ) η Μαρία Μπεκατώρου καλησπέρισε το τηλεοπτικό της κοινό μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, στο show των μεταμορφώσεων και των ενσαρκώσεων μεγάλων προσωπικοτήτων ή διασήμων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Μέσα σε αυτούς χθες, ήταν και η Miley Cyrus, αλλά η παραγωγή μάλλον θα ξέρει καλύτερα όταν επιλέγει μία τραγουδίστρια που έχει βγάλει τραγούδια με αριθμό που είναι μετρημένος στα δάχτυλα, αλλά έχει γίνει γνωστή με τα κατορθώματά της.

Εν πάσει περιπτώσει, πρόκειται για ένα show που κάποιους μας άφησε αδιάφορους και κάποιους ελάχιστα αδιάφορους, μιας και την τρελή προσμονή για να ξεκινήσει αυτή τη χρονιά δεν την είχαμε. Ούτε και οι συντελεστές της εκπομπής όπως φαίνεται, μιας και παρά τις τεράστιες προσπάθειες δεν μας διασκέδασαν πολύ και αυτό διότι το έργο το είχαμε ξαναδεί αγαπημένοι.

Τί καινούριο μπορεί να συνέβη σε αυτή την εκπομπή; Η κριτική επιτροπή άλλαξε για μία ακόμη φορά, με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Νίκο Μουτσινά να έχουν κρατήσει τις θέσεις τους από πέρυσι και τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου να έρχονται να μας πουν μία καλησπέρα μπροστά από ένα μπλε φόντο που μάλλον μας ενθουσίασε περισσότερο κατά την διάρκεια του show…

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση