Πέμπτη , 28/03/2024

Game of Love: Έρχεται το Reality αποπλάνησης και προδοσίας στον ΑΝΤ1 – Σέξι χορός, ερωτικό μασάζ, ημίγυμνες γυναίκες που προκαλούν και σεξ στην “βίλα της ακολασίας” (VIDEO)

Το Game of Love που έρχεται στις οθόνες μας μέσα από τον ΑΝΤ1 σε λιγότερο από 1 μήνα και συγκεκριμένα στις 7 Μαίου, θα φιλοξενήσει 14 παίκτες, κάποιους singles και κάποιους ζευγάρια που το παίζουν singles!

Παρουσιαστής του παιχνιδιού θα είναι ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί παίκτες, ζευγάρια και singles που δεν ψάχνουν την αγάπη, αλλά ψάχνουν που κρύβεται η αγάπη, για να την αποκαλύψουν.

Τα γυρίσματα γίνονται σε μυστική τοποθεσία σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ναύπλιο.

Το ζευγάρι που θα καταφέρει να μην αποπλανηθεί θα κερδίσει έπαθλο χρηματικής αξίας 30.000 €.

Οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις θα είναι πολλές. Ορισμένες από αυτές: αποστολές, ραντεβού, κάθε λογής αποδράσεις, flirt και ερωτισμός στο full.

Ο μόνος τρόπος για να κερδίσουν τα ζευγάρια, είναι να κρύψουν τη σχέση τους απ’ όλους και να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι είναι singles. Ανάμεσα στα ζευγάρια θα ζει και μία ομάδα singles για να διεκδικήσει με τη σειρά της το μεγάλο έπαθλο. Οι singles θα χρησιμοποιήσουν τα θέλγητρά τους για να κερδίσουν, αποκαλύπτοντας τα ζευγάρια το ένα μετά το άλλο.

Πόσο μακριά είναι διατεθειμένα να φτάσουν τα ζευγάρια για να κερδίσουν το έπαθλο και να αποδείξουν τη δύναμη της αγάπης τους; Μεταξύ αγάπης και στρατηγικής, τι θα θριαμβεύσει; Αποπλάνηση, πρόκληση, πειρασμοί, προδοσία, ζήλεια… 

Οι τηλεθεατές  θα έχουν πλήρη γνώση της κατάστασης παρακολουθώντας από την «κλειδαρότρυπα» ένα παιχνίδι αποπλάνησης και παραπλάνησης.

Αναμφίβολα το παιχνίδι αναμένεται να δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις καθώς θα προβάλλεται μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες πώς να μάθεις να απατάς και να “κερατώνεις” τον σύντροφό σου για χάρη της τηλεθέασης και των χρημάτων. 

Επίσης πέρα από το ηθικό κομμάτι του παιχνιδιού μιλάμε για ριάλιτι και παιχνίδια παρωχημένα που το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί έχουν θέση στην Ελλάδα της κρίσης και μάλιστα το 2018 σε μια εποχή που τα πράγματα αντί να πηγαίνουν μπροστά μας “τραβάνε” δεκαετίες πίσω. 

Σκηνές από το γαλλικό παιχνίδι με ημίγυμνες γυναίκες να προκαλούν σεξουαλικά τους άντρες του παιχνιδιού

Το τρέιλερ του αντ1

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …