Παρασκευή , 29/03/2024

H Επίσημη Πρώτη Προβολή της Φιλοζωικής Ταινίας Re – Action με Διάσημους Πρωταγωνιστές (BACKSTAGE ΦΩΤΟ)

Η επίσημη προβολή της πρώτης φιλοζωικής, μη εμπορικής ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο Re-Action θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 & ώρα 12:30 στο κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ στην Αθήνα, παρουσία ηθοποιών, συντελεστών και επίσημων προσκεκλημένων. Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, της  Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας ‘’Χατζηπατέρειο’’ & των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος. Η ταινία Re-Action αποτελεί μία συλλογική και αφιλοκερδή εργασία δεκάδων καταξιωμένων συντελεστών της οποίας το σενάριο υπογράφουν οι Αρτέμης Σαμοθράκης και Αλέξανδρος Κατσάρης και τη σκηνοθεσία ο Αρτέμης Σαμοθράκης.

Το σλόγκαν της ταινίας είναι ‘’ δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή ‘’ !

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι η Τάνια Τρύπη και ο Ντίνος Καρύδης.

Συμμετέχουν οι: Γιάννα Ζιάννη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Τζένη Καζάκου, Αντρέας Σταματόπουλος και η σκυλίτσα Ρόξυ.

Ως guests συμμετέχουν οι: Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μιλιόγλου και οι Ηλίας Μαραβέγιας, Άννα Νικολαίδη, Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Joy Κουμεντάκου.

Στην εκδήλωση της παρουσίας της ταινίας, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής της ΠΦΠΟ καθώς και ομιλία από τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων φορέων στήριξης της ταινίας.

Μετά τη προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει cocktail. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΔΑΝΑΟΣ – Λ. Κηφισίας 109  / Μετρό Πανόρμου – Ώρα προσέλευσης 12:30 .

 

 

 

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …