Τρίτη , 19/03/2024

KORU inspired cuisine: Ένα νέο εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη με ελληνική δημιουργική κουζίνα κοντά σας από τις 5 Μαΐου

Λίγες μέρες μετά την Πρωτομαγιά αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το KORU inspired cuisine, ένα νέο εστιατόριο στην οδό Ολύμπου 15 με ελληνική δημιουργική κουζίνα.

KORU σημαίνει νέα ξεκινήματα. Κι αυτό ακριβώς είναι για τις ιδιοκτήτριες του εστιατορίου, την Κέλλυ Αλιμπινίση και την Πελαγία Καραϊλή. Ένα νέο γαστρονομικό ξεκίνημα. Επίσης, είναι και μια παράφραση της λέξης κόρος, όπου στα αρχαία ελληνικά σημαίνει κορεσμός, χορτασμός, ικανοποίηση. Και για εμάς στο KORU αυτό είναι το φαγητό. Ικανοποίηση όλων των αισθήσεων.

Στο KORU inspired cuisine πιστεύουμε στη φιλοσοφία της παρέας και του καλού φαγητού! Ένα εστιατόριο με ελληνική δημιουργική κουζίνα, όπου τα πιάτα του είναι εμπνευσμένα από προϊόντα της ελληνικής γης και συνοδεύονται με κρασιά από ελληνικά οινοποιεία. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε τις υπέροχες ελληνικές πρώτες ύλες με μια σύγχρονη δημιουργική ματιά φέρνοντας ένα γευστικό γαστρονομικό αποτέλεσμα που από τη μια θα ανασύρει στη μνήμη μας μαγειρικές αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία και ταυτόχρονα θα μας οδηγεί σε νέα μαγειρικά μονοπάτια. Το κάθε πιάτο είναι μια μοναδική συνδυαστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Οι σεφ μας χρησιμοποιούν φρέσκα εποχιακά υλικά και δημιουργούν με πάθος πρωτότυπα και νόστιμα πιάτα που θα εκπλήξουν και θα ενθουσιάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες.

Φιλοσοφία μας είναι το sharing food που φέρνει πιο κοντά την παρέα. Το να μοιράζεσαι κοινές γεύσεις και συγκινήσεις, αλλά και μια συνολική εμπειρία γεύσης και ευχάριστων στιγμών, σε ένα όμορφο και προσεγμένο περιβάλλον. Στόχος του KORU είναι να αποτελέσει μια όμορφη έξοδο κι όχι απλά μια επιλογή για φαγητό.

Για το λόγο αυτό έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση, εκτός από τα πιάτα μας, τόσο στην επιλογή μιας προσεγμένης λίστας κρασιών από ελληνικά οινοποιεία, όσο και στη δημιουργία μιας ιδιαίτερης λίστας μουσικών επιλογών. Οι ετικέτες των κρασιών μας, αγαπημένες αλλά και νέες, επιλέχθηκαν από τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς κρασιών και είναι αποτέλεσμα μιας επιμελημένης διαδικασίας. Η μουσική, επίσης, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εμπειρίας που θέλουμε να αποκομίσουν οι επισκέπτες μας. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε διάφορες μουσικές λίστες με επιλογές που ακούγονται ευχάριστα και συνοδεύουν ιδανικά την έξοδο σας. Οι μουσικές μας επιλογές περιλαμβάνουν ένα κράμα από jazz ρυθμούς, ιταλικές και γαλλικές μελωδίες σε μια ισορροπία με ελληνικό swing και γνωστές ελληνικές και διεθνείς διασκευές, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι.

Ένας όμορφος και προσεγμένος χώρος που δημιουργήθηκε από την αρχή, με πολλή αγάπη και φροντίδα, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια μοναδική εμπειρία γεύσης και φιλοξενίας. H ανοιχτή κουζίνα μας δίνει τη δυνατότητα όλοι μαζί να γίνουμε μια παρέα, όπου θα μοιραζόμαστε κοινές συγκινήσεις. Ένας χώρος με σχεδιασμό modern vintage ολοκληρώνει ευχάριστα τη συνολική σας εμπειρία. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στη βυζαντινή εκκλησία των 12 Αποστόλων στα δυτικά τείχη της πόλης.

Το εστιατόριο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την Παρασκευή 5 Μαΐου, ανοίγοντας αρχικά σε καθεστώς soft opening με ώρες λειτουργίας της κουζίνας από τις 17.00 έως τις 23.30, ενώ το επόμενο διάστημα η λειτουργία θα επεκταθεί από τις 13.00 έως τις 23.30. Οι ημέρες λειτουργίας του εστιατορίου θα είναι Τρίτη με Κυριακή.

Περιμένουμε να σας συναντήσουμε σύντομα και από κοντά και να πορευτούμε παρέα σε ένα όμορφο γευστικό ταξίδι!

KORU inspired cuisine
Ολύμπου 15, Θεσσαλονίκη, 54630
www.koru.gr
Social Media: @koru.inspired.cuisine
Τηλέφωνο κρατήσεων: 231 700 9600 & 6974066997
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Καραϊλή Πελαγία

 

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …