Δευτέρα , 04/12/2023

Notaras Dental Clinic: Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς οδοντιάτρων ανοίγει τις πόρτες του

Από τον: Βαγγέλη Καράλη 

Το Notaras Dental Clinic ανοίγει τις πόρτες του και ετοιμάζεται να σας δεχτεί. Ο λόγος για ένα από τα μεγαλύτερα και  πιο σύγχρονα ιατρεία των νοτίων προαστίων. Μοντέρνο αλλά πάντα με την ζεστασιά που προσφέρει ένα σπίτι. Με εύκολη πρόσβαση για όλους. Τεράστιο χώρο αναμονής και ένα πάντα καθαρό και άρτια οργανωμένο χώρο εργασίας.

Αναδείχτηκε ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα της νέας γενιάς οδοντιάτρων. Ύστερα από επταετής συνεργασία με ένα από τα καλύτερα ιατρεία των Βορίων Προαστίων, έχοντας κερδίσει τον κόσμο και την απαραίτητη εμπειρία είναι πλέον ένας εκ των κορυφαίων.

Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη του Notaras Dental Clinic, Βασίλη Νοταρά. Μην διστάσετε να τον επισκεφτείτε και να διαπιστώσετε την ακρίβεια, το ταλέντο και την ταχύτητά του σε συνδυασμό πάντα με τα πιο προηγμένης τεχνολογίας υλικά και σε πολύ προσιτές τιμές.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έγιναν τα λαμπερά εγκαίνια του οδοντιατρείου με πλήθος κόσμου να διασκεδάζει και να εύχεται τα καλύτερα!

Φωτογραφίες: Halnik

Ρεθύμνης 43, Άγιος Δημήτριος

6948352915

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …