Σάββατο , 20/07/2024

O χώρος Τέχνης & Πολιτισμού Pleiades ανακοινώνει την έναρξη Θεατρικού Εργαστηρίου δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς & μεγάλους να ανακαλύψουν το ταλέντο τους στην υποκριτική

Ο Χώρος Τέχνης & Πολιτισμού Pleiades ανακοινώνει την έναρξη Θεατρικού εργαστηρίου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Στο θεατρικό εργαστήρι μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από την Τέχνη του Θεάτρου αλλά και να ενταχθούν στη Θεατρική Ομάδα η οποία θα δημιουργηθεί από τους ίδιους τους μαθητές.

Ο συμμετέχων στο Θεατρικό εργαστήρι θα καταρτίζεται στα βασικά μαθήματα της Θεατρικής Τέχνης (Ιστορία Ελληνικού και Παγκόσμιου Θεάτρου, Τεχνικές Υποκριτικής και Αυτοσχεδιασμού, Θεατρική Αγωγή, Ανάγνωση θεατρικών έργων και ασκήσεις υποκριτικής πάνω σε θεατρικά κείμενα κλπ.) και θα συμμετέχει στις καλλιτεχνικές δράσεις της θεατρικής ομάδας που θα δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Το Θεατρικό Εργαστήρι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες (18+).

Η διδασκαλία και η σκηνοθετική καθοδήγηση θα γίνεται από την ηθοποιό-σκηνοθέτιδα Μαριάννα Καστανία.

Μαζί της για πρώτη φορά η ταλαντούχος ηθοποιός και σοπράνο Μυρσίνη Μορέλλι, η οποία θα κάνει το μάθημα της φωνητικής, το οποίο θα περιλαμβάνει κύκλους μαθημάτων: musical performing, acapella, ασκήσεις αναπνοών, διαχείριση και καταπολέμηση σκηνικού άγχους, διαχείριση ενέργειας κλπ.

Καθ όλη τη διάρκεια του έτους το θεατρικό εργαστήρι θα πραγματοποιεί επισκέψεις σε θέατρα για παρακολούθηση παραστάσεων, καθώς θα πραγματοποιούνται και διαλέξεις από καταξιωμένους καλλιτέχνες και δασκάλους του Θεάτρου.

Τα μαθήματα θα γίνονται Δευτέρα και Τρίτη (οι ώρες θα οριστούν βάσει της διαθεσιμότητας των συμμετεχόντων).

Διαθεσιμότητα συμμετοχών: μέχρι 20 άτομα (για την εύρυθμη λειτουργία του εργαστηρίου)

Κόστος:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Μηνιαία Συνδρομή: 50 ευρώ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6909223809 & 6934652541

email: plentertainment@hotmail.com

Καλλιτεχνική Δ/νση: Δέσποινα Κούρτη (axilleiada@gmail.com/6934652541)

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …