Παρασκευή , 26/04/2024

O γνωστός τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής Παναγιώτης Σδούκος, καλεσμένος του Κώστα Χαρδαβέλλα στο Blue Sky

Ο γνωστός νεαρός καλλιτέχνης παραδοσιακής μουσικής, Παναγιώτης Σδούκος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Στην Αρένα της Ζωής» στο Blue Sky. Ο ταλαντούχος ερμηνευτής μίλησε για την απόφαση του να ασχοληθεί με την παραδοσιακή μουσική αλλά και για τα τραγούδια του που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στο You Tube.

O Παναγιώτης Σδούκος αναφέρθηκε στα πρώτα του ερεθίσματα γύρω από την παραδοσιακή μουσική και τα βιώματά του. Τις σπουδές του στη Θεολογία, στην Ψαλτική Τέχνη και στην Ερμηνεία του Παραδοσιακού Τραγουδιού. Συζήτησαν για το Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όπου διδάσκει παραδοσιακό τραγούδι.

Τραγούδησε ζωντανά στην εκπομπή και με τη συνοδεία των μουσικών του τον Χρήστο Δαλιάνη στο βιολί και τον Θεοδόση Συκιώτη στο λαούτο παρουσίασε δυο κομμάτια δικής του διασκευής το “Ξέρω τραγούδια θάλασσα” και έναν εξαιρετικό Ικαριώτικο με υπέροχα αυτοσχέδια δίστιχα και ολοκλήρωσε με δυο παραδοσιακά κομμάτια της ιδιαίτερης Πατρίδας του, της Κόνιτσας Ιωαννίνων.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω link

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …