Πέμπτη , 28/03/2024

Η Άννα Φλωρινιώτη πρωταγωνίστρια σε αστυνομικό μυθιστόρημα!

Η Άννα Φλωρινιώτη σε ρόλο χορεύτριας στριπτίζ ενσαρκώνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αστυνομικό μυθιστόρημα!

Από τον Βαγγέλη Καράλη

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αποτελεί τη μούσα του συγγραφέα Άγγελου Σακκέτου και την ηρωίδα του νέου αστυνομικού εικονογραφημένου βιβλίου του, καθώς μπαίνει στον ρόλο γυναίκας πράκτορα, η οποία προσπαθεί να ξεσκεπάσει έναν Ιταλό αρχαιοκάπηλο.

Ο συγγραφέας εμπνεύστηκε από την τραγουδίστρια τη γυναίκα κατάσκοπο του βιβλίου του, τη Δαλιδά, η οποία προσπαθεί να ξελογιάσει τον Ιταλό απατεώνα που κρύβει έναν αμύθητο θησαυρό πολιτιστικής ιστορίας.

Για τον ρόλο της πρωταγωνίστριας η Άννα Φλωρινιώτη φωτογραφήθηκε σε γνωστό strip club της Συγγρού και μίλησε για την εμπειρία της στην «Espresso»: «Μου άρεσε πολύ η φωτογράφιση και είχα πάντα φαντασίωση να μπω στον ρόλο μιας γυναίκας που χορεύει αισθησιακά μπροστά σε κοινό. Η φωτογράφιση, φυσικά, έγινε χωρίς κόσμο, μόνο με τον φωτογράφο και τον σύντροφό μου».

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι εφόσον το βιβλίο πάει καλά, υπάρχουν σκέψεις ώστε να μεταφερθεί στην τηλεόραση και να γίνει σειρά, με την ίδια να πρωταγωνιστεί ως ηθοποιός. «Είμαι η μούσα του συγγραφέα και από εμένα εμπνεύστηκε τον ρόλο του βιβλίου του. Εάν πάει καλά, υπάρχουν σκέψεις να μεταφερθεί στην τηλεόραση και να γίνει σειρά με εμένα στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με εξιτάρει πολύ η ιδέα» ανέφερε.

 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …