Σάββατο , 20/04/2024

SURVIVOR: Γιατί αποφάσισε εκτάκτως ο Τούρκος παραγωγός να προβληθεί το επεισόδιο με την μάχη Ελλήνων και Τούρκων παικτών την παραμονή της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων; Σύμπτωση ή πολιτικά μηνύματα που θέλει να περάσει ο «κολλητός» του Ερντογάv;

Στο Label News, δεν κινδυνολογούμε, δεν υποστηρίζουμε τις θεωρίες συνωμοσίας και δεν κατηγορούμε στιγμές και καταστάσεις της καθημερινότητας. Καταγράφουμε, σχολιάζουμε και δίνουμε τροφή για σκέψη σε όλους τους αναγνώστες μας, μέσα από λίγες, αλλά ουσιώδεις λέξεις.

Το τσουνάμι Survivor, δεν χτύπησε μόνο τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και την ιστορία του τόπου μας, μιας και το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να προσθέσει στο πρόγραμμά του, εκτάκτως ένα επεισόδιο του reality επιβίωσης με μία μάχη ανάμεσα στου παίκτες της Ελλάδος, αλλά και τους αντίστοιχους παίκτες της Τουρκίας. Κάτι που είχαμε να δούμε αρκετά χρόνια, μιας και το mega channel είχε προβάλλει ένα παρόμοιο επεισόδιο.

Η τραγική όμως στιγμή ήρθε όταν στο Label News, κοιτάξαμε τα ημερολόγιά μας… 18 Μαΐου. Η παραμονή της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων και όλη η Ελλάδα παρακολούθησε ένα ακόμη επεισόδιο του reality επιβίωσης, θεωρώντας πως όλα είναι καλά με την γειτονική μας χώρα. Την ίδια ώρα όπου ολοκληρωνόταν ένα 48ωρο με άπειρες παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας από την Τουρκία και όλα αυτά με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Πόντιο και υιό του Στέφανου Τανιμανίδη Επίτιμου πρόεδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων. Υποθέτουμε ότι η τουρκική παραγωγή του Survivor δεν θα επιτρέψει στον Σάκη Τανιμανίδη να φορέσει το μπλουζάκι με το “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ” απόψε, διότι πολύ απλά τα επεισόδια γυρίζονται αρκετό καιρό πριν βγουν στον τηλεοπτικό αέρα, οπότε δεν είναι διόλου απίθανο, ο γνωστός παρουσιαστής να μην γνώριζε και την ημερομηνία προβολής του.

Πάει πολύ όμως… Δεν νομίζετε; Την ίδια στιγμή που ως χώρα τιμούμε τους ήρωες και τους αδικοχαμένους, μέσα από το ιστορικό γεγονός της Γενοκτονίας των Ποντίων, να παρακολουθούμε τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως έχει δώσει τεράστια χαρά στον Ερντογάν που γεμίζει με χρήματα τους τραπεζικούς του λογαριασμούς από τις δουλειές του στην Ελλάδα, να δίνει ως έπαθλο στους Έλληνες παίκτες, διακοπές στο Μποντρουμ;

Και λίγο αργότερα και ένας Φάιδων. Συγνώμη που δεν τον ξέραμε, αλλά μας τον παρουσιάσατε σαν παγκόσμιο celebrity που θα έπρεπε να διασκεδάζουν με τους τούρκικους ρυθμούς του οι Έλληνες. Ο Φαίδων λοιπόν, σχολίασε πως μέσα από αυτή την ένωση των δύο Survivor ( που αν δεν ενημερωθήκατε, έπαιξε παράλληλα σε Ελλάδα και Τουρκία ), εδραιώνεται η Ελληντουρκική φιλία.

Την ίδια στιγμή, που ο Τούρκος παραγωγός, κολλητός του Προέδρου Ερντογάν που θέλει σε όλο το Αιγαίο να κυματίζει η δική του σημαία, έχει ήδη κλείσει συνεργασίες για τουλάχιστον δύο σεζόν στην χώρα μας. Μήπως αυτή η Ελληνοτουρκική φιλία παραπάει; Μήπως τελικά τα έχουμε ισοπεδώσει όλα; Μήπως κύριε Ερντογάν να σας δώσουμε και τα κανάλια μας, μιας και δεν σας αφήνει κανείς να πλεύσετε εναντίον μας και το μόνο που κάνετε είναι παραβιάσεις για να δείτε την γη που δεν πρόκειται να πατήσετε ποτέ ως φίλος αλλά μόνο σαν εχθρός;

Και το Survivor, χάρισε πάλι στον ΣΚΑΙ τρομερά νούμερα τηλεθέασης. Σε μία ημέρα μη προγραμματισμένη, κόβοντας το X Factor που δεν το ικανοποιήσε αρκετά μέχρι στιγμής και τοποθετώντας το δυνατό του χαρτί που αποδυνάμωσε όχι μόνο τα άλλα κανάλια, αλλά και την εθνική μας περηφάνια.

Όπως λοιπόν εσείς που δεχθήκατε να δείτε το Survivor χθες ( αλλά και απόψε ) δεν αντιδράσετε, μην φέρεται αντίρρηση όταν “οι απέναντι” θέλουν κάτι παραπάνω από μία απλή άσκηση στο Καστελόριζο. Μετά τα τούρκικα σίριαλ, ήρθαν οι τούρκοι παραγωγοί. Στη συνέχεια τι; Θα έρθουν και οι Τούρκοι στρατιωτικοί; Τροφή για σκέψη…

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση