Δευτέρα , 04/12/2023

Survivor VS Game of Love: Ελισάβετ Δοβλιατίδου και Μάνος Βροντζάκης πιο σέξι από ποτέ, μας δείχνουν εύκολες ασκήσεις στην παραλία για τις διακοπές σας, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Label News (VIDEO)

Από τον personal trainer Μάνο Βροντζάκη 

Αυτή την εβδομάδα είπα να έχω μια κοπέλα guest στο κανάλι μου στο YouTube και δε θα μπορούσα να επιλέξω άλλη από την άκρως αθλητική και Survivor Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Οπότε είπα να ενώσω τα δυο ριάλιτι μαζί Game of Love (εγώ) & Survivor (Ελισάβετ) για να σας παρουσιάσουμε κάτι που ίσως να μην είδατε από εμάς στην tv.

Το σημερινό άρθρο/βίντεο έχει σκοπό να σας μοτιβάρει ώστε να γυμναστείτε με την/τον σύντροφό σας οπουδήποτε ακόμα και στις διακοπές σας, χωρίς εξοπλισμό παρά μόνο με το βάρος του σώματος.

Οι ασκήσεις που θα δείτε δε θα πρέπει να ξεπερνούν η κάθε μια τα 60’’ Και το διάλειμμα ανάμεσα θα πρέπει να είναι 30’’ με 45’’ για να μην αφήσουμε τους καρδιακούς μας παλμούς να πέσουν πολύ μέχρι να πάμε στην επόμενη άσκηση.

•Follow me Instagram: @manosvrontzakis για περισσότερα fitnesstips

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …