Πέμπτη , 13/06/2024

To συγκινητικό αντίο του rapper Jo στον φίλο του Λευτέρη που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή

«Μου ζήτησε το κομμάτι έξω από το στούντιο και ήταν από τους μόνους ανθρώπους που δεν είπα όχι και του το έστειλα πριν ανεβεί να το έχει στο κινητό του να το ακούει και έτσι το έβαλε κατευθείαν από το ηχεία του αμαξιού του και βαρούσε τέρμα . Μετά από εκεί ξεκίνησα τις ετοιμασίες του βίντεο κλιπ και δούλευα οικοδομή για να μπορέσω να μαζέψω τα χρήματα για να ολοκληρωθεί αυτό το πρότζεκτ έτσι πήγα στη Ρόδο έκανα τα γυρίσματα και γύρισα πίσω να δουλέψω ένα μήνα περίπου να μαζέψω ξανά χρήματα και να συνεχίσω με τα γυρίσματα της Αθήνας. Μιλάγαμε συνέχεια και όταν γύρισα από την Ρόδο βρεθήκαμε από κοντά είχα πάει πόρτο ράφτη και βρεθήκαμε πριν την δουλειά του στο μαγαζί ήταν πολύ ενθουσιασμένος και κάναμε σχέδια για τα γυρίσματα της Αθήνας για τον κόσμο που θα φέρναμε όλα ! Ήθελε να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσε και το έκανε !! Μετά δεν θα ξεχάσω μια μέρα που πήγα από το μαγαζί να τον βρω δούλευε και του έκανα παρέα πήγαινε τις παραγγελίες με το αμάξι και ήμουν συνοδηγός και του λέω να σου πω ..έχεις ενθουσιαστεί τόσο με την μουσική μου αλλά δεν έχεις ακούσει τα νέα μου κομμάτια αυτά που ακούς τώρα είναι παλιά και έτσι ξεκίνησα να του λέω τα τελευταία μου νέα κομμάτια θυμάμαι ακόμα την έκφραση του είχε παγώσει και με κοιτούσε με αυτό το μοναδικό του χαμόγελο χωρίς να περιμένει να ακούσει αυτά που άκουσε εκεί τον είδα να τρελαίνετε από την χαρά του λέγοντας μου πως όλα είναι θέμα χρόνου ! Ο Λευτέρης ήταν ένας ανθρώπους που πίστεψε σε εμένα όσο κάνεις μέχρι τώρα στην ζωή μου , ήταν ένας σπανιος και αληθινός άνθρωπος που με έκανε να τον αγαπήσω απλά για αυτό που ήταν και να τον ευχαριστώ που μπήκε στην ζωή μου γιατί έψαχνα χρόνια να βρω κάτι τέτοιο !!

Είχε μιλήσει σε όποιον γνωστό είχε για τα γυρίσματα της Αθήνας και κανόνιζε να φέρει κόσμο αγόρια κοπέλες και επίσης να φέρει την μηχανή του και να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο !!! Αυτό το πρότζεκτ το έγραψα πριν τρία χρόνια και περίμενα πολύ καιρό να το προχωρήσω λόγο της αγάπης μου για τις μηχανές ! Στις 27 Μαρτίου είχαμε κανονίσει τα γυρίσματα ενώ ήδη είχαμε ακυρώσει δυο φορές τις ημερομηνίες λόγο οικονομικών δυσκολιών .. Στις 24 του μήνα τον ειχα πάρει τηλέφωνο ήταν στην δουλειά και μιλάγαμε ήταν κάποιες ώρες πριν μας αφήσει..μιλάγαμε τρεις ώρες στο τηλέφωνο ενώ δούλευε λέγαμε για την Κυριακή και γενικά και αλλά πράγματα στις 12 σχόλαγε παρά τέταρτο τον έκλεισα γιατί έκλειναν τα μάτια μου και θυμάμαι πως θα σχόλαγε θα πήγαινε σπίτι να κοιμηθεί γιατί ήταν κουρασμένος και την επόμενη ειχα ρεπό το επόμενο πρωί θα πήγαινα στο νέο μου σπίτι που ετοιμαζόμουν να μπω να αφήσω κάποια πράγματα και μετά είπαμε να μιλάγαμε να πίναμε καφέ ! Έτσι και εγώ τον πήρα μόλις τελείωσα από το σπίτι δεν το σήκωσε αλλά μου φάνηκε περίεργο γιατί ήξερα πως δεν θα έβγαινε και έτσι τον ξανά κάλεσα μου φάνηκε περίεργο μέχρι που μετά από τρεις ώρες με πήρε ο Ξάδελφος του να μου πει τη συνέβη..νόμιζα πως είναι φάρσα λόγο τις 1 Απρίλη μέχρι να καταλάβω ότι είναι 25 του μήνα και δεν είναι ένα κακόγουστο αστείο .. εκεί έχασα κάθε χαρά που ειχα για να τρέξω το κομμάτι και κάθε μου όρεξη επάνω σε αυτό .. Η οικογένεια του Λευτεράκι μεσα σε όλο αυτό τον πόνο και τις δυσκολίες που ήταν αντιμέτωπη με αγκάλιασε σαν να ήμουν ο Λευτερης και χωρίς να με γνωρίζουν πραγματικά μέσο του Λευτέρη με γνώριζαν έτσι μου ζήτησαν να μην το αφήσω και να τρέξω το πρότζεκτ ! Η δύναμη που αντλήθηκε για να μπορέσω να βρεθώ εκεί και να βγουν τα γυρίσματα ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη και πιεστικά αρκετά αλλα μέσα μου είχα ένα πράγμα τον Λευτερη και το τι ήθελε το ποσό με πίστευε και το ότι δεν έφυγε ποτέ αλλά είναι μαζί μου και μέσα μου και θα είναι για πάντα ! Τώρα λοιπόν έχω αυτόν για ορόσημο σε κάθε δυσκολία και όταν όλα νου φαίνονται ανούσια!»

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …