Τρίτη , 05/12/2023

“Ας μας αφήσουν να δουλέψουμε και ας πιάσουν τους πραγματικούς εγκληματίες” – Ξεσπούν οι επιχειρηματίες στο Γκάζι

Ξεσπούν οι επιχειρηματίες στο Γκάζι λέγοντας ότι έχουν στοχοποιηθεί από τον Δήμο καθώς σχεδόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο η αστυνομία τους παραδίδει πρόστιμα για διατάραξη κοινής ησυχίας με αποτέλεσμα να σφραγίζουν τα μαγαζιά τους.

Mιλώντας στο Label News επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου στο Γκάζι αναφέρει: “Την στιγμή που εγκληματικότητα στην περιοχή από αλλοδαπούς έχει χτυπήσει κόκκινο οι Αρχές ασχολούνται με την μουσική στα μαγαζιά. Ρωτήσαμε τους κατοίκους της περιοχής εαν ενοχλούνται από την μουσική και κανείς δεν μας απάντησε ότι έχει πρόβλημα. Θεωρούμε ότι πρόκειται για στοχευμένη επίθεση στα μαγαζιά στο Γκάζι θέλοντας να μας κλείσουν και να μεταφέρουν την διασκέδαση σε άλλη περιοχή. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε κάθε επιχείρηση δουλεύουν δεκάδες νέα παιδιά που με τα μεροκάματα που παίρνουν τρέφουν τις οικογένειές τους. Ας μας αφήσουν ήσυχους να δουλέψουμε και ας πιάσουν τους πραγματικούς εγκληματίες!” αναφέρουν.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού λόγο της πανδημίας οι επιχειρηματίες στο Γκάζι κάνουν τεράστιες προσπάθειες να επανακάμψουν οικονομικά και να σταθούν στα πόδια τους.

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …