Πέμπτη , 02/02/2023

Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που είχε κλέψει την καρδιά της πιο σέξι παίκτριας του Master Chef, Ασημίνας (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Βλέποντας το Master Chef, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την παρατήρησες. Ακόμα και με την ποδιά και τα μαγειρικά σύνεργα, καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα πάνω της, ξεχωρίζοντας με τις μαγειρικές της ικανότητες, με το μπρίο και το ταμπεραμέντο της.

Το Label News.gr σας αποκαλύπτει τον γοητευτικό άνδρα που ποζάρει δίπλα στην σέξι Ασημίνας Ουστάλλι και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια.

Ο Ανδρέας είναι επιχειρηματίας στο επάγγελμα με νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και χώρους εστίασης και για πολύ καιρό ήταν το στήριγμα της Ασημίνας, με την νεαρή παίκτρια του Master Chef να είναι για χρόνια ερωτευμένη με τον διάσημο επιχειρηματία.

Μπορεί πλέον το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά οι δυο τους έχουν κρατήσει τα θετικά στοιχεία της όμορφης σχέσης τους συνεχίζοντας τις ζωές τους.

Δείτε επίσης

Νεφέλη Γαβαλάκη: “Μου έλεγαν οι γιατροί ότι θα πρέπει να μου κάψουν το μάτι με τις χημειοθεραπείες” – Το μοντέλο εξομολογείται

Πηγή: Εspresso  Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης  Η Νεφέλη Γαβαλάκη πίσω από τη λάμψη του μόντελινγκ και των καλλιστείων (μάλιστα …