Παρασκευή , 03/02/2023

Αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο στην εκπομπή “Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ” με την συμμετοχή του Δημήτρη Κανέλλου

Στο αφιέρωμα που έχει αυτό το Σάββατο η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ» στον Αλέκο Σακελλάριο συμμετέχει ο δημοφιλής έντεχνος τραγουδιστής Δημήτρης Κανέλλος.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το καινούριο του single με τίτλο «Κοίτα με ζεστά» σε μουσική Στέφανου Κορκολή κα στίχους Νίκου Μωραϊτη, ο Δημήτρης Κανέλλος δίνει το παρών σε μια σημαντική μουσική βραδιά.

Έντονες στιγμές μνήμης και συγκίνησης καθώς και μοναδικές ιστορίες για το «πειραχτήρι» του Ελληνικού κινηματογράφου που περιέγραψε τη ζωή με τόση ευφυΐα, δροσιά και χιούμορ, μοιράζεται μαζί μας ο «καλός του άγγελος», η σύζυγός του Τίνα. Μια από αυτές τις ιστορίες αφορά και το τραγούδι «Η βαλίτσα» που ερμηνεύει στην εκπομπή ο Δημήτρης Κανέλλος. «Η βαλίτσα» είναι ως γνωστόν το τραγούδι που έκανε τον Τόλη Βοσκόπουλο ευρέως γνωστό. Ωςτόσο η Τίνα Σακελλάριου εκμυστηρεύεται ότι αρχικά ήταν να δοθεί στο Γιάννη Πουλόπουλο!

Ακόμη, ο Δημήτρης συγκίνησε τους παρεβρισκόμενους με την ερμηνεία του στο “Χρόνια σε περίμενα”, τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει με τη φωνή της Λίτσας Σακελλαρίου, ενώ έκανε επιτυχία και η διασκευή του Γιώργου Νταλάρα.
Τέλος, καταχειροκροτήθηκε το ντουέτο του με τη μοναδική Ρίτα Αντωνοπούλου στο «Άστο το χεράκι σου».

Δείτε επίσης

Νεφέλη Γαβαλάκη: “Μου έλεγαν οι γιατροί ότι θα πρέπει να μου κάψουν το μάτι με τις χημειοθεραπείες” – Το μοντέλο εξομολογείται

Πηγή: Εspresso  Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης  Η Νεφέλη Γαβαλάκη πίσω από τη λάμψη του μόντελινγκ και των καλλιστείων (μάλιστα …