Τρίτη , 03/10/2023

Διάσημοι ηθοποιοί τιμούν την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα ζώα με την ταινία Re-Action (VIDEO)

H φιλοζωική μη–εμπορική ταινία μεσαίου μήκους Re-Action με μεγάλους & καταξιωμένους πρωταγωνιστές, για της Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων που είναι σήμερα στις 4 Απριλίου και τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων.

Πρόκειται για μία αφιλοκερδή ενέργεια όλων των συντελεστών & ηθοποιών της ταινίας από διάφορους χώρους με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τη προστασία των αδέσποτων ζώων και αποτελεί συνέχεια των δράσεων της σκυλίτσας Roxy για την υπεράσπιση και τη βοήθεια των τετράποδων φίλων της.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Τάνια Τρύπη. Συμπρωταγωνιστούν: Γιάννα Ζιάννη, Θοδωρής Ανθόπουλος, Τζένη Καζάκου,  Γρηγορία Αυγερινοπούλου,  Γιάννης Φραγκίσκος, Τίφανυ Δανιήλ,  Απόστολος Μπούρας  κ.α.  Σε ρόλο guest εμφανίζεται ο Ντίνος Καρύδης και η Τζόυς Ευείδη.

Όλοι οι συντελεστές της ταινίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου η ταινία να επιτύχει το στόχο της που είναι η διάδοση της έννοιας της φιλοζωίας !

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Η Έλενα Βρανά, μια διάσημη ηθοποιός, ζει με τον καταθλιπτικό πάτερα της και το γιο της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Στη προσπάθεια της να διασώσει την εικόνα της από τον αρνητικό σχολιασμό των ΜΜΕ (λόγω μίας παραποιημένης δήλωσής της) υιοθετεί ένα αδέσποτο σκυλάκι. Άραγε η σκυλίτσα θα ασκήσει ευεργετική δράση τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της; Το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στην παρουσία του σκύλου;

Σενάριο: Αλέξανδρος Κατσάρης – Αρτέμης Σαμοθράκης

Σκηνοθεσία: Αρτέμης Σαμοθράκης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρυσαυγή Παπαμήτρου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Τρυφωνίδης

Μουσική: Απόστολος Μπούρας

Τραγούδι: Τάνια Τρύπη – Απόστολος Μπούρας

Casting director: Χρυσοβαλάντης Παππάς

Σκηνογράφος: Θεμιστοκλής Σαμοθράκης

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιάννης Κάσσης

Ήχοληψία: Αντώνης Σαμαράς

Γραφίστας- ειδικά εφε: Γιάννης Τσιβγούλης

Φωτογραφία πλατό: Κωνσταντίνος Λέπουρης – Peter Tamas

Δημόσιες Σχέσεις: Χρήστος Πετρίδης

Δείτε επίσης

Η εντυπωσιακή δασκάλα και ηθοποιός Βάσια Μπέσσα και η “χυλόπιτα” στο Love Island

Πηγή: Espresso  Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης  Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο σκληρό ριάλιτι γνωριμιών που …

Αφήστε μια απάντηση