Σάββατο , 20/04/2024

Διακόσμηση του χώρου με φωτιστικό από κλαδιά

Η διακόσμηση του χώρου σας μπορεί να γίνει παιχνιδάκι δημιουργώντας το δικό σας φωτιστικό από κλαδιά. Δημιουργήστε το δικό σας φωτιστικό από κλαδιά που θα βρείτε στην εξοχή ή σε μια εκδρομή με τους φίλους σας, διακοσμώντας με ένα πρωτότυπο και ζεστό τρόπο το σαλόνι σας. Η διακόσμηση με κλαδιά αποτελεί ένα ζεστό και αρμονικό τρόπο να δώσετε έναν μοντέρνο αέρα στον χώρο σας.

Συλλέξτε κλαδιά διαφόρου μήκους και διαστάσεων ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου που θέλετε να καλύψετε. Η διακόσμηση του χώρου σας με κλαδιά θα αποτελέσει το κέντρο της προσοχής στον χώρο σας ενώ το φωτιστικό σας θα είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης. Βάψτε τα όλα στην ίδια απόχρωση ενώ για ένα πιο glamour αποτέλεσμα πασπαλίστε τα με χρυσόσκονη.

deco-%ce%ba%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ac-4

Η διακόσμηση χώρου με κλαδιά είναι έτοιμη να τεθεί σε εφαρμογή καθώς όλα τα υλικά είναι έτοιμα. Προετοιμάστε τον χώρο αδειάζοντας τα  τραπεζάκια από τα διάφορα διακοσμητικά καθώς η διακόσμηση του χώρου με κλαδιά απαιτεί ανοιχτούς και ζεστούς χώρους. Δημιουργήστε το δικό σας φωτιστικό επικολλώντας κλαδιά σε ένα παλιό φωτιστικό δαπέδου και αφήστε το να στολίσει τον χώρο σας. Η διακόσμηση χώρου με κλαδιά επεκτείνετε και στην κρεβατοκάμαρα με τον ίδιο τρόπο επικολλώντας κλαδιά σε φωτιστικό του κομοδίνου σας με πολλά λουλούδια γύρω του.

%ce%ba%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%b1

Το χολ δεν περνά απαρατήρητο καθώς η διακόσμηση χώρου με κλαδιά έχει την ιδανική λύση.Δημιουργήστε μια χαλαρωτική εικόνα δένοντας ορισμένα μαζί σε στοίβα με μία χρυσή κορδέλα δίπλα από έναν καθρέφτη και δώστε μία ταυτότητα στο χολ σας.

Η διακόσμηση χώρου με κλαδιά αποτελεί έναν πανεύκολο και οικονομικό τρόπο να φέρετε την φύση στο σπίτι σας. Ένα φωτιστικό, ένα έργο τέχνης ή ένα πρωτότυπο διακοσμητικό χώρου από κλαδιά σας είναι αρκετά για την διακόσμηση και ανανέωση του χώρου σας.

Δείτε επίσης

Ρουστίκ: Η νέα τάση στην διακόσμηση που ταιριάζει απόλυτα σε μία business woman

Του Άκη Τσακίρη  Το αιώνιο πρόβλημα μίας επιτυχημένης γυναίκας. Η διακόσμηση. Και πιο συγκεκριμένα, η …

Αφήστε μια απάντηση