Σάββατο , 20/04/2024

Η Κρίση θέλει καλοπέραση – Οικονομικοί τρόποι για να περάσεις καλά στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο

Μπορεί η κρίση να έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση της σήμερα όμως αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους νέους στο ελάχιστο. Η Αθήνα της κρίσης συνεχίζει να προσφέρει τόσες πολλές επιλογές όσες χρειάζεται κάποιος για να ξεφύγει από την πλήξη της καθημερινότητας.

Μέρη που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και για εκείνον με το πιο απαιτητικό γούστο προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και αποσυμπίεσης από το καθημερινό στρες και άγχος.

Η μονοτονία στην διασκέδαση πλέον έχει πάψει να υφίσταται. Οι νέοι είναι ανοιχτοί σε ερεθίσματα και γνωρίζουν πολύ καλά πώς να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους και σαφώς τα χρήματα τους. Εξάλλου, η Αθήνα είναι μια πόλη που γνωρίζει καλά πως να προσαρμόζεται ανάλογα τις περιστάσεις και σήμερα ξέρει πως και τι πρέπει να προσφέρει.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι νέοι έχουν γίνει πολύ απαιτητικοί εν μέσω κρίσης χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν βρίσκουν μέρη που ταιριάζουν στην νοοτροπία τους για να συχνάζουν.

Γειτονιές για τους εναλλακτικούς και ψαγμένους με πιο ιδιαίτερο γούστο αλλά και το κέντρο της Αθήνας για εκείνους που αναζητούν κάτι πιο κλασικό χωρίς ,ωστόσο, να σημαίνει πως είναι βαρετό.

Στο παιχνίδι έχει μπει πλέον για τα καλά και ο χώρος του σπιτιού ως μια επιπλέον επιλογή που φαίνεται πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που την υποστηρίζουν. Όταν λοιπόν, τα χρήματα έχουν τελειώσει ή απλά το κρύο είναι τσουχτερό, ένα επιτραπέζιο κι ένας καναπές είναι αρκετά για να μαζέψουν την παρέα σε ένα σπίτι.

Η διασκέδαση αποτελούσε, αποτελεί και χωρίς αμφισβήτηση θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό κομμάτι της ζωής ενός Έλληνα, πόσο μάλλον ενός νέου! Εξάλλου, καθένας από εμάς έχει ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση και η Αθήνα παρ’ όλη την υφιστάμενη κρίση δεν φαίνεται να πτοείται προσφέροντας τρόπους διασκέδασης.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση