Πέμπτη , 28/03/2024

Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες – Παιδιά διάσημων πολιτικών που ακολουθούν τον δρόμο του Lifestyle – Παπαληγούρα, Παπανδρέου, Βουλγαράκη, Κουίκ, Γιακουμάτου

Παρότι είχαν γονείς πολιτικούς δεν φαίνεται να επηρεάστηκαν ως προς τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Ανάμεσα σε διάφορες περιπτώσεις αρκετά ήταν τα παιδιά πολιτικών που τελικά τους κέρδισε ο καλλιτεχνικός χώρος κάνοντας καριέρα με επιτυχία σε αυτόν.

Λένα Παπαληγούρα

Η κόρη του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιου Παπαληγούρα, έχει δηλώσει πως η δική της επανάσταση ήταν το ότι έγινε ηθοποιός. Η υποκριτική βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ήδη από μικρή ηλικία, η αφοσίωσή της στον χώρο ξεκινά από τη Δραματική Σχολής του Θεάτρου Τέχνης από την οποία αποφοίτησε και στη συνέχεια αποδεικνύεται με το τιμητικό θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» που της αποδόθηκε. Η ίδια έχει τολμήσει και γυμνές σκηνές για χάρη της τέχνης της.

Μαργαρίτα Παπανδρέου

Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, πέρα από τις επιτυχείς σπουδές της πάνω στη Μοριακή Βιολογία ασχολείται με τον χώρο της μόδας ως μοντέλο. Δεν περιορίζεται μόνο στον χώρο της ελληνικής μόδας αλλά ακολουθεί διεθνή καριέρα, αφού είναι μούσα γνωστού ιταλικού οίκου μόδας.

Τερέζα Κουίκ

Η κόρη του δημοσιογράφου και έπειτα πολιτικού δεν επέλεξε ούτε τη δημοσιογραφία αλλά ούτε την πολιτική. Την κέρδισε ο καλλιτεχνικός χώρος και συγκεκριμένα το θέατρο, πάνω στο οποίο ολοκλήρωσε και τις σπουδές της. Μάλιστα την είδαμε να κάνει guest εμφάνιση στη σειρά ‘Οι Συμμαθητές’. Επιπλέον, ενδιαφέρεται για τη σκηνοθεσία, απασχολούμενη ως βοηθός σκηνοθέτη. Ακόμη, ο γιός του Τερενς Κουίκ, Ρίτσαρντ Κουίκ αποτελεί παρόμοιο παράδειγμα αφού εργάζεται ήδη ως σκηνοθέτης.

Παυλίνα Βουλγαράκη
Παρότι με πατέρα πολιτικό και μητέρα συμβολαιογράφο η Παυλίνα Βουλγαράκη δεν φαίνεται να γοητεύτηκε από τον χώρο των γονιών της, τουλάχιστον όχι τόσο όσο γοητεύτηκε από τον χώρο της μουσικής. Η ίδια δοκίμασε τις δυνατότητες της στο τραγούδι με μεγάλη επιτυχία ακολουθώντας την ανάλογη καριέρα, ενώ παράλληλα γράφει στίχους τραγουδιών.

Ζωή Γιακουμάτου

Η ενασχόληση με τη πολιτική δεν προκάλεσε ούτε την Ζωή Γιακουμάτου η οποία βρήκε την κλίση της στον χώρο της μόδας και συγκεκριμένα στο σχέδιο. Ως σχεδιάστρια κοσμημάτων και ρούχων γνωρίζει την επιτυχία, στην οποία πέρα από το ταλέντο της συνέβαλαν και οι σπουδές της πάνω στο σχέδιο μόδας και το styling, που πραγματοποίησε στο Λονδίνο. Η ίδια έχει πει πως ο πατέρας της τη στηρίζει έμπρακτα στο εγχείρημά της, ακόμη και μοιράζοντας κάρτες της στους συναδέλφους του στη Βουλή.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …

Αφήστε μια απάντηση