Τρίτη , 05/12/2023

Ποια σημάδια δείχνουν ότι είσαι εθισμένος στο σεξ – Πότε είναι φυσιολογικό και πότε γίνεται «αρρώστια;»

Μπορεί το σεξ να είναι ότι καλύτερο όταν όμως γίνει μανία αποτελεί πρόβλημα στη ζωή σας και στις σεξουαλικές σας συνήθειες. Αν αισθάνεστε εθισμένοι στο σεξ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω προειδοποιητικά σημάδια για να σιγουρευτείτε.

Ζείτε μια διπλή ζωή που είναι σίγουρα κάτι δύσκολο αφού απατάτε συνεχώς τον/ην σύντροφο σας λέγοντας ψέματα για το που βρίσκεται καθώς δεν μπορείτε να ικανοποιηθείτε μόνο με ένα σύντροφο και θέλετε και άλλες σεξουαλικές σχέσεις με διαφορετικά πρόσωπα κάθε φορά.

Η ζωή σας είναι διαρκώς σε μια κρίση. Αυτό συμβαίνει επειδή το σεξ είναι πάντα η προτεραιότητα σας όποτε ότι και να κάνετε ακόμα και όταν είστε στη δουλειά δεν υπάρχει συγκέντρωση αφού το μόνο που αναζητάτε είναι κάποιον για να πέσετε μαζί του στο κρεβάτι.

Είστε μονίμως απασχολημένοι με το σεξ. Δηλαδή δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε κάτι περισσότερο από δέκα λεπτά χωρίς το μυαλό σας να φέρνει πονηρές σκέψεις.

Έξοδοι δίχως τελειωμό. Ξεκινάτε με το ταίρι σας για ένα χαλαρό ποτό αλλά εσύ κοιτάς συνέχεια την ώρα που θα βρεθείτε σπίτι για να πέσετε στο κρεβάτι, όμως τελικά ανυπομονείς τόσο πολύ που πριν καν ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού αρχίζει μια παθιασμένη νύχτα στο δρόμο διότι αισθάνεστε ασυγκράτητοι.

Αυνανίζεστε συνεχώς και όλη την ώρα. Μπορεί να το κάνετε το πρωί, μπορείτε στο μεσημεριανό σας διάλλειμα ή ακόμα και πριν πάτε για ύπνο. Όσοι επίσης είναι ένα τόνο πιο σεξομανείς συνήθως το κάνουν και αμέσως μετά το σεξ με το σύντροφο τους.

Αισθάνεστε ανίσχυροι , δεν μπορείτε να σταματήσετε ότι και να κάνετε, όπου και να πάτε ,αλλά και με το οτιδήποτε δείτε το μυαλό σας αυτόματα δημιουργεί μια σεξουαλική εικόνα στα μάτια σας.

Αν ταυτίζεστε με κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα τότε σίγουρα είστε μανιώδεις με το σεξ.

Δείτε επίσης

Διήμερο με τη νέα μου σχέση – Μπορεί να φαντάζει ιδανικό αλλά… κάπου μπορεί να χαλάσει

Άκης Τσακίρης Οι αλήθεια είναι ότι στις σχέσεις μας, εμείς οι άνθρωποι κάνουμε πολλές φορές …

Αφήστε μια απάντηση