Πέμπτη , 28/03/2024

Τα προβλήματα που ξεκινούν σε έναν γάμο και μια σχέση όταν δεν υπάρχει καλό σεξ, είναι σαν την Λερναία Ύδρα…

Πολλά ζευγάρια κατά την διάρκεια του γάμου τους αισθάνονται την ανάγκη να ανακαλύψουν που έχει πάει η σεξουαλικότητα που βίωναν κάποτε. Μερικές φορές το ενδιαφέρον για σεξ χάνεται από έναν άντρα η μία γυναίκα όταν υπάρχει μια μόνιμη συντροφικότητα.

Από την άλλη δεν είναι λίγοι αυτοί που παρόλο που υπάρχει αγάπη στην σχέση τους έχουν σκεφτεί λόγω της μειωμένης σεξουαλικής ζωής που βιώνουν να δοκιμάσουν κάτι άλλο με κάποιο διαφορετικό εραστή ώστε να ξεφύγουν λίγο από την βαρετή καθημερινότητα.

Όσο ο άνθρωπος σκέφτεται και αισθάνεται πάντα θα θέλει το κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη βιώνει και αν φτάσει σε σημείο κάποιας δέσμευσης που δεν ικανοποιεί καθόλου τις ανάγκες του με το σύντροφό του τότε η λύση και για τους δύο είναι ο χωρισμός.

Το σεξ είναι μια ιδιαίτερη σελίδα στο πέρασμα ενός γάμου που όσο πάει αντί να μεγαλώνει μικραίνει και σβήνει, ψάχνοντας να βρει το νέο πρόσωπο το οποίο θα τον ξανακάνει να νιώσει ηδονή.

Πριν το γάμο υπάρχει αυτή η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι το οποίο αισθάνεται μία έντονη σεξουαλική ζωή όταν όμως δεθούν με τα δεσμά του γάμου το σεξ ξεκινάει να θεωρείται συζυγικό καθήκον το οποίο δεν έχει σε καμία περίπτωση το ίδιο πάθος με πρώτα.

Οπότε αν δεν μπορείς να βελτιώσεις και να κάνεις και πάλι ενδιαφέρουσα την σεξουαλική σου ζωή, καλύτερα να χωρίσεις διότι τα προβλήματα χωρίς σεξ είναι σαν την Λερναία Ύδρα, ξεκινάνε από ένα κακό και μετά έρχονται πολλά περισσότερα στην μεταξύ σας συμβίωση…

Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις που δυστυχώς όμως επιβεβαιώνουν τον κανόνα…

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση