Παρασκευή , 19/04/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS: Τα καλύτερα SEX Bars της Αθήνας για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο!

Το label news σου παρουσιάζει τις καλύτερες και πιο hot προτάσεις για να περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ μαζί με τους κολλητούς σου. Τι καλύτερο λοιπόν από μία βόλτα στα πιο πικάντικα bars της Αθήνας; Ακολούθησε τον οδηγό που ετοιμάσαμε για σένα και δεν θα μείνεις παραπονεμένος…

XBar Συγγρού 144

Το νυχτερινό μαγαζί που ήρθε για να αλλάξει τις βραδιές της πόλης και να χαρίσει τις πιο αισθησιακές στιγμές για εσένα και τους φίλους με την καλύτερη μουσική από τους καλύτερους Djs και τα πιο όμορφα κορίτσια να χορεύουν για το κοινό. Τα φώτα πέφτουν, η μουσική ανεβαίνει και τα ποτά μπαίνουν στα ποτήρια.

Kinky Opera

Από τα πιο δηµοφιλή gentlemen’s (and ladies) strip clubs της Αθήνας, που φηµίζεται για τα µοναδικά live strip shows για κάθε γούστο, από έµπειρους χορευτές. Καθηµερινά από τις 23:00 στη διάθεση της παρέας σου για ένα βράδυ που μπορεί να μην έχει την κλασσική μουσική της όπερας που παραπέμπει η ονομασία του, αλλά σίγουρα θα διασκεδάσεις, όπως θα διασκέδαζε ένας βιρτουόζος στο Μέγαρο.

2+2

Το 2+2 βρίσκεται σε μία παλιά αποθήκη 360 τ.μ. στον Πειραιά μακριά από όλους και από όλα. Μπορεί να είναι ένα swinging club, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είστε ευπρόσδεκτοι εσύ και η παρέα σου στο πιο in erotic club της περιοχής. Ο DJ Bill στο υπερυψωμένο booth, παίζει όλες τις dance επιτυχίες που ακούμε τα τελευταία 20 χρόνια -κάτι για όλες τις ηλικίες δηλαδή και οι αιθέριες υπάρξεις σε μεταφέρουν σε έναν άλλον πλανήτη που σίγουρα θα ξεχάσεις ότι εκεί έξω υπάρχουν κάποιοι που ίσως ζουν έναν απλό και καθημερινό έρωτα.

Alcatraz

Μπορεί να ακούγεται σαν μία σύγχρονη εκδοχή της πασίγνωστης φυλακής, αλλά πραγματικά όλοι θα θέλαμε να είμαστε εκεί φυλακισμένοι για πάντα. Το πιο σύγχρονο erotic bar της πόλης σε περιμένει να ανακαλύψεις το πιο ανανεωμένο show με άντρες και γυναίκες στις πιο υπερσύγχρονες για τα ερωτικά δεδομένα εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο Συγγρού. Μην ξεχάσεις όμως να κάνει κράτηση, μιας και το Alcatraz είναι θεσμός για τους erotix fans.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση