Παρασκευή , 29/03/2024

Τα τέσσερα πιο εντυπωσιακά ακίνητα υψηλού design και αρχιτεκτονικής που κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα το 2016

Η αρχιτεκτονική, είχε την τιμητική της τη χρονιά που πέρασε. Κατοικίες, πολυτελή διαμερίσματα ή συγκροτήματα κατοικιών δημιουργήθηκαν το 2016 στην Ελλάδα και αποτελούν παραδείγματα design και αρχιτεκτονικής! Το Label News, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας τα 4 εντυπωσιακά ακίνητα της χρονιάς που μας άφησε και όλοι θα θέλαμε είτε να βλέπαμε από κοντά, αλλά και να μέναμε σε ένα από αυτά τουλάχιστον.

Ρόδος | Μία κατοικία που σίγουρα θα θέλαμε εκεί να περάσουμε τις διακοπές, ενώ το λευκό έχει την τιμητική του, συντροφεύοντας το ξύλο σε μερικές εσωτερικές λεπτομέρειες του κτίσματος.

Σαντορίνη | Ένα ακόμη νησί στην λίστα μας, με λίγο περισσότερο χρώμα όμως εσωτερικά. Για μία ακόμη φορά το λευκό κυριαρχεί, όπως σε κάθε νησί άλλωστε, ενώ η χρωματιστές λεπτομέρειες ίσως μας κάνουν να νιώθουμε πως το καλοκαίρι δεν έφυγε ποτέ.

Παλήνη | Ένα pool house που θα θέλαμε έστω για μία ημέρα να ήταν δικό μας. Ίσως και για λίγες ώρες, μιας και η αρχιτεκτονική του συγκεκριμένου κτίσματος είναι τόσο αρμονική που με το ξύλο να βρίσκεται παντού, ενώ οι χρωματιστές λεπτομέρειες στη διακόσμηση δίνουν μία υπέροχη αντίθεση στο καταγάλανο νερό της πισίνας και το πράσινο του γκαζόν.

Χανιά | Επιστρέφουμε στο τέλος της λίστας μας σε ένα ακόμη νησί που σίγουρα η αρχιτεκτονική του κτίσματος που παρουσιάζουμε εντυπωσιάζει, ενώ σίγουρα ο συνδυασμός της πέτρας, των γυάλινων επιφανειών και τον ξύλινων λεπτομερειών δίνει την αίσθηση πως έχει βγει από μία ταινία του Hollywood.

Δείτε επίσης

Ρουστίκ: Η νέα τάση στην διακόσμηση που ταιριάζει απόλυτα σε μία business woman

Του Άκη Τσακίρη  Το αιώνιο πρόβλημα μίας επιτυχημένης γυναίκας. Η διακόσμηση. Και πιο συγκεκριμένα, η …

Αφήστε μια απάντηση