Κυριακή , 26/05/2024

Το κακοστημέμο “ριάλιτι” της ορκωμοσίας Τραμπ και ο χορός με την Μελάνια (VIDEO)

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ ορκίστηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και έγινε ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

«Μαζί θα ξαναδώσουμε στην Αμερική τη δύναμή της. Θα ξαναδώσουμε στην Αμερική την ευημερία της. Θα ξαναδώσουμε στην Αμερική την υπερηφάνεια της. Θα ξαναδώσουμε στην Αμερική την ασφάλειά της. Και ναι, μαζί, θα ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της» υποσχέθηκε ο Τραμπ, επαναλαμβάνοντας το σύνθημα της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Από σήμερα, ένα νέο όραμα θα κυβερνά τη χώρα μας. Από σήμερα, η Αμερική τίθεται πρώτη» είπε ο 45ος πρόεδρος. «Θα ακολουθήσουμε δύο απλούς κανόνες: αγοράζετε αμερικανικά, προσλαμβάνετε Αμερικανούς», πρόσθεσε.

Ακόμη ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαιώνοντας τους φόβους των περισσοτέρων τόνισε ότι θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην κυριαρχία της Αμερικής με κάθε τρόπο:

η νέα κυβέρνηση θα διεξαγάγει κοινές και συμμαχικές στρατιωτικές επιχειρήσεις όποτε χρειάζεται’, θα καταβάλλει προσπάθειες για να εμποδίσει την χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων, θα επεκτείνει την ανταλλαγή πληροφοριών, αλλά και τη χρήση τεχνικών «κυβερνοπολέμου» για να εμποδίσει τη διασπορά προπαγάνδας και τη στρατολόγηση.

Το κακοστημένο ριάλιτι της ορκωμοσίας Τραμπ έκλεισε με τον χορό του προεδρικού ζεύγους. Οι Τραμπ χόρεψαν για πρώτη φορά ως προεδρικό ζεύγος, υπό τους ήχους διασκευής του «My Way», του Φρανκ Σινάτρα. Ακολούθησαν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, με τη σύζυγό του και τα παιδιά των δύο ζευγαριών, που χόρεψαν μαζί τους.

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …

Αφήστε μια απάντηση