Πέμπτη , 28/03/2024

«Όσο λιγότερα τα ρούχα, τόσο πιο εύκολη η πρόσβαση στα γυμνά κορμιά και στο πάθος!» – Γιατί όσο καλοκαιριάζει η λίμπιντο «χτυπάει στο κόκκινο»;

Οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια κάτω από τα σκεπάσματα τέλειωσαν και η θερμοκρασία επιβάλει αλλά πράγματα. Εκτός από την θερμοκρασία όμως αλλάζει και το σεξ. Το σεξ το καλοκαίρι έχει διαφορά από αυτό που έχεις συνηθίσει όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Λίγο η ζέστη και τα κορμιά που ιδρώνουν χωρίς να το καταλάβουμε, αυτό το ‘σκάω ας πούμε , λίγο το άνοιξε κανένα παράθυρο  η τον εξαερισμό,  κάνουν το σεξ πιο αποτελεσματικό ακόμα και από δίαιτα. Για την ακρίβεια το κάνουν λίγο πιο βασανιστικό. Φυσικά και την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών είμαι σίγουρη πως θα έχεις πληροφορηθεί τους περισσότερους χωρισμούς με τους χωρισμένους να χαλαρώνουν στα καλύτερα νησιά απολαμβάνοντας τα κορμιά που κυκλοφορούν στις παραλίες χωρίς τύψεις.

Η σκέψη και μόνο ότι το πρωί ανταλλάζεις κουβέντες και αντηλιακό με μια γυναίκα η ένα άντρα  που δεν ήξερες πριν πέντε λεπτά και το βράδυ μπορεί να βρεθείτε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου κάνοντας ασταμάτητο σεξ είναι η αποθέωση του απρόβλεπτου. Το ωραίο κομμάτι του καλοκαιρινού πάνω στο σεξ έχει συνήθως έξοδο απ’ το σπίτι, είτε για μια βόλτα ,η έναν καφέ με  τις περισσότερες φορές να καταλήγεις για ποτό, σε beach parties.

Όλη αυτή η πορεία προς το κρεβάτι το καλοκαίρι θυμίζει πολύ κάτι ταινίες σε εξωτικά νησιά όπου οι τυχαίες γνωριμίες που γίνονται καταλήγουν να κάνουν το πιο καλό σεξ. Αυτό συμβαίνει γιατί το νέο και το διαφορετικό σε εξιτάρει περισσότερο. Σου είναι πιο εύκολο να το κάνεις οπουδήποτε καθώς δεν υπάρχει η δικαιολογία του κρύου.

Όπου και να σταθείς τους καλοκαιρινούς μήνες είναι εύκολο και φυσικά πιο απολαυστικό λόγω αυξημένης λίμπιντο να κάνεις ατέλειωτο σεξ. Ακόμα πιο ερεθιστικό είναι σε κάποια ερημωμένη παραλία αφήνοντας τα κορμιά σας να πάρουν φωτιά. Όσο λιγότερα τα ρούχα , τόσο πιο εύκολη η πρόσβαση αλλά και το πάθος. Οι βρώμικες σκέψεις δεν αργούν να έρθουν και πριν προλάβεις καν να γδυθείς έχουν πέσει ήδη τα πρώτα πειράγματα.

Είμαι σίγουρη πως τα παραπάνω παραδείγματα θα σας πείσουν πως το καλοκαίρι φέρνει μεγάλη όρεξη και θέληση για σεξ και είναι πολύ ικανό στο να ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη. `

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση