Παρασκευή , 19/04/2024

Όταν καταφέρεις να «κατακτήσεις» τον σύντροφό σου εγκεφαλικά, τον έχεις «κατακτήσει» ολοκληρωτικά

Τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς από τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου; Χάδια, λέξεις, πράξεις, έρωτας; Τι είναι αυτό που θα σε κάνει να αφεθείς και να δοθείς ολοκληρωτικά χωρίς δεύτερη σκέψη; Αλήθεια, ξέρεις τι θέλεις από μια σχέση;

Δύσκολη η απάντηση κυρίως όταν σου λείπει αυτό το κάτι που σε εξιτάρει, αυτό το κάτι που ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως δεν κάνει την διαφορά στην πραγματικότητα είναι ο βασικός λίθος πάνω στον οποίο στηρίζεται μια σχέση.

Ποιός είναι αυτός; Ξανασκέψου το και εκεί ακριβώς θα βρεις την απάντηση. Στη σκέψη. Ναι λοιπόν, όλα είναι εγκεφαλικά. Εντάξει, όχι και όλα αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ξεκινούν από εκεί.

Και πίστεψε με τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ όσο φαίνονται αρκεί να ξεφύγεις από την επιφάνεια και να δώσεις βάθος σε αυτό που πραγματικά νιώθεις. Καιρός, λοιπόν, να ξεχάσεις τις απλές, κλασικές και άκρως στερεότυπες κινήσεις που επιβάλλονται σε μια σχέση και να επικεντρωθείς στις πιο καθημερινές που θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφο σου. Πιο κοντά στην ζωή, πιο κοντά στην καθημερινότητα, πιο κοντά στο κρεβάτι.

Αρχικά, βγάλε από το μυαλό σου ότι η ερωτική επαφή είναι απλά μια πράξη και επικεντρώσου στο ότι είναι μια διαδικασία. Καλώς ή κακώς αυτού του είδους η επαφή είναι σημαντική αν όχι καθοριστική σε μια σχέση.

Αν, λοιπόν, πραγματικά θέλεις να κρατήσεις το ερωτικό ενδιαφέρον στη σχέση σου ζωντανό ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις μια εγκεφαλική προσέγγιση. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Δώσε βάση στην εικόνα που προσφέρεις καθημερινά στον σύντροφο σου.

Κι αυτό γιατί η στιγμή που θα έρθεις κοντά με τον σύντροφο σου δεν είναι αποδεδειγμένα τόσο σημαντική όσο οι στιγμές που ζεις καθημερινά στο πλάι του. Για την ακρίβεια ο χρόνος που προσφέρεται από τους δύο συντρόφους είναι εξαιρετικά σημαντικός για την υγεία μιας σχέσης τόσο για τον άντρα, κυρίως όμως για την γυναίκα η οποία έχει ανάγκη για ουσιαστική επαφή και συναισθηματική ασφάλεια.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση