Παρασκευή , 29/03/2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ: Η συγκλονιστική μαρτυρία του ψαρά Καπετάν Νίκου – «Έχω σώσει περισσότερους από 1.500 λαθρομετανάστες ναυαγούς στην θάλασσα μέσα σ’ένα χρόνο. Μερικοί από αυτούς ήταν μέλη της ISIS!» (VIDEO)

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης

Κάμερα – Μοντάζ: Kωστής Λέπουρης

Το Label News.gr ταξίδεψε στο Καστελόριζο προβάλλοντας τον εναλλακτικό τουρισμό που προσφέρει το ακριτικό νησί. Στο τελευταίο νησί της Ελλάδας πριν την Τουρκία και 800 μόλις μέτρα από τα τούρκικα παράλια συναντήσαμε τον Καπετάν Νίκο.

Ο καπετάνιος το καλοκαίρι με την βάρκα του πηγαίνει τους τουρίστες εκδρομές στα κοντινά ακατοίκητα νησιά για βουτιές και καταδύσεις. Τον Χειμώνα όμως όταν οι τουρίστες φεύγουν από το νησί, ο καπετάν Νίκος βγάζει το ψωμί μου ψαρεύοντας, καθώς το ψάρεμα αποτελεί την κύρια επαγγελματική του δραστηριότητα από μικρό παιδί.

O Kαπετάνιος μοιράστηκε μαζί μας μια συγκλονιστική μαρτυρία. Όπως λέει ο ίδιος σε χρονικό διάστημα λιγότερο από έναν χρόνο έχει σώσει από την θάλασσα περισσότερους από 1.500 ναυαγούς λαθρομετανάστες στα ανοιχτά του νησιού. Μάλιστα όπως τονίζει χαρακτηριστικά, ορισμένοι από αυτούς ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS!

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία του Καπετάν Νίκου στο LABEL NEWS

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …

Αφήστε μια απάντηση