Παρασκευή , 29/03/2024

Εντυπωσιακό VIDEO CLIP με παραδοσιακό τζουρά στους -10 βαθμούς Κελσίου μέσα σε χιονοθύελλα στο Διδυμότειχο (VIDEO)

Βαγγέλης Καράλης

Το τραγούδι «Όσο βαρούν τα σίδερα»  σε στίχους  και μουσική του Στέλιου Φουσταλιεράκη, πρώτη εκτέλεση Ιωάννης Μπερνιδάκης , ερμήνευσαν μέσα στη χιονοθύελλα  στην πόλη του Διδυμότειχου οι καλλιτέχνες  Μιχάλης Ηλιάσκος και Βαγγέλης Δροσάκης.

Στόχος των Greek Natural Videos είναι η προβολή των φυσικών τοπίων και η ομορφιά της χώρας μας , μέσα από καινοτόμα και εναλλακτικά videos. Στο συγκεκριμένο βίντεο επικρατούν δυσμενείς και καιρικές συνθήκες μιας και η θερμοκρασία αγγίζει τους -10 βαθμούς υπό το μηδέν.

Ο Μιχάλης Ηλιάσκος και Βαγγέλης Δροσάκης είναι δύο μουσικοί από το Βόρειο Έβρο που ένωσαν τις μουσικές τους ικανότητες για να δημιουργήσουν ένα πρωτοποριακό δίδυμο.

Το τρίτο μέλος είναι ο σκηνοθέτης Δημήτρης Τεκτονίδης, που ταξιδεύει με τους μουσικούς σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας τη σειρά Greek Natural Videos, μια ιδέα που σκοπό έχει να προβάλλει τα όμορφα μέρη του τόπου με το μάτι του σκηνοθέτη, δένοντας μουσική και θεματολογία.

Ο Μιχάλης Ηλιάσκος ερμήνευσε με την ιδιαίτερη φωνή του το τραγούδι ενώ ο Βαγγέλης Δροσάκης γνώστης 7 διαφορετικών μουσικών οργάνων επέλεξε τον τζουρά σαν μουσικό όργανο για την εκτέλεση του τραγουδιού. Όσο για το Δημήτρη Τεκτονίδη για άλλη  μια φορά σκηνοθέτησε άψογα ένα ακόμη video το οποίο μπορείτε να το απολαύσετε.

Τα GREEK NATURAL VIDEOS παρουσιάζουν αρκετές τοποθεσίες από όλη την επικράτεια της χώρας μας όπως : η σπηλιά του Κύκλωπα στη Μάκρη της Αλεξανδρούπολης Νομού Έβρου, η Παναγία Κοσμοσώτειρα Φερών Νομού Έβρου, το Σπήλαιο του Μααρά στην Προσοτσάνη Νομού Δράμας, οι Ανεμόμυλοι στην Μελία Νομού Έβρου, η Ναύπακτος, το Γεφύρι της Άρτας , τα Μετέωρα.

Σκοπός των καλλιτεχνών είναι η ανάδειξη του φυσικού κάλους της χώρας μας αλλά και της  πλούσιας πολιτιστικής ταυτότητας, μέσα από σειρά videos που προβάλλουν την κουλτούρα και την πολιτιστική μας παράδοση.

Επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο fb: Μιχάλης Ηλιάσκος και Βαγγέλης Δροσάκης/Mixalis iliaskos & Vaggelis Drosakis

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …

Αφήστε μια απάντηση