Παρασκευή , 29/03/2024

Το “έστρωσε” χτες το βράδυ στην Αθήνα – Eντυπωσιακές φωτογραφίες από την λευκή πρωτεύουσα

Στα λευκά “ντύθηκε” η Αθήνα από έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε χτες το βράδυ.

Συγκεκριμένα  από το απόγευμα και αρχικά από τα βόρεια και βορειοδυτικά προάστια, άρχιζε να χιονίζει πυκνά,  ενώ ακόμη και στο κέντρο της πόλης το χιόνι έπεφτε με μεγάλη ένταση, καθώς το έστρωσε σε όλα τα βόρεια προάστια, αλλά και σε περιοχές του κέντρου, ενώ οι χιονοπτώσεις συνεχίστηκαν όλη την νύχτα.

Σχεδόν όλα τα σχολεία στην Αττική την Τρίτη θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής. Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τα σχολεία της περιοχής τους από τις επίσημες ιστοσελίδες των δήμων.

Ο δήμος Αθηναίων με ανακοίνωσή του ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω του πάγου που αναμένεται να σχηματιστεί σε πεζοδρόμια της πόλης.

Για την προστασία των αστέγων, σε πολλούς δήμους λειτουργούν θερμαινόμενοι χώροι. Ανοιχτοί είναι και οι σταθμοί του μετρό σε Ομόνοια, Μοναστηράκι και Μεταξουργείο. Όσοι αντιληφθούν πολίτη σε ανάγκη μπορούν να επικοινωνούν  με το 1595.

Δείτε επίσης

Βαγγέλης Καράλης: «Θα δώσουμε μάχη κατά των νέων Lockdown του Χαρδαλιά» Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, «Μάχη για την Αττική»

Ο Βαγγέλης Καράλης είναι δημοσιογράφος και απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ. Έχει …

Αφήστε μια απάντηση