Παρασκευή , 26/04/2024

Η ανεξαρτησία είναι γένους θηλυκού, πέταξε από πάνω σου ότι σε βαραίνει

Πόσο δύσκολο είναι τελικά να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, να νιώσεις και να είσαι ελεύθερη; Πόσο άπιαστο σου φαινόταν μέχρι τώρα να απομακρύνεις οτιδήποτε είναι αγκιστρωμένο πάνω σου, να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να αισθανθείς πραγματικά ο εαυτός σου; Ο χρόνος είναι σημαντικός και έφτασε η στιγμή να τον αξιοποιήσεις σωστά, να πετάξεις από πάνω σου ο,τι σε βαραίνει, να βρεις την ανεξαρτησία σου και να χτίσεις την ζωή σου όπως επιλέξεις από την αρχή.

Φύσει δυναμική και συνειδητοποιημένη είσαι γυναίκα και μπορείς να ισχυροποιήσεις την ανεξαρτησία σου με κάθε τρόπο αφήνοντας την να βγει αβίαστα προς τα έξω με κάθε ευκαιρία. Γι’ αυτό ,λοιπόν, άνοιξε τα μάτια σου, άδειασε το μυαλό σου, ξέχασε τα «πρέπει» και ακολούθησε για μια στιγμή τα «θέλω» και τα «πιστεύω» σου. Μια στιγμή που θα σταθεί ικανή να βγάλει στην επιφάνεια τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που πάντα έμεναν πίσω. Πίσω για να δώσουν την θέση τους στις ανάγκες και τις επιθυμίες άλλων που κρατούσαν φυλακισμένες τις δικές σου.

 

Όμως όχι. Κάθε γυναίκα οφείλει και πρέπει να ικανοποιεί ακόμη και το τελευταίο κομμάτι του εαυτού της για να ονομάζεται γυναίκα. Χωρίς να αλλάξει απαραίτητα τις προτεραιότητες μια γυναίκα μπορεί να καταξιωθεί σε οποιονδήποτε τομέα επιθυμεί, να αποκτήσει τον σεβασμό και την ανεξαρτησία που πάντα ήθελε, που της αξίζει.

Και το κλειδί εδώ βρίσκεται ανάμεσα στην ανεπαίσθητη γραμμή που χωρίζει την λογική με το συναίσθημα. Το δεύτερο θυσιάζεται για χάρη της πρώτης κι εκεί είναι που κρύβεται η επιτυχία. Γιατί όλες μας έχουμε ανάγκη για μια βουτιά στην ελευθερία και αυτό δεν είναι ικανός να μας το στερήσει κανένας και τίποτα. Εξάλλου, η ανεξαρτησία είναι γένους θηλυκού.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση