Παρασκευή , 29/03/2024

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο συνθέτης του ύμνου της Ν.Δ, μιλάει Αποκλειστικά στο LABEL NEWS, για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στην διαφήμιση του Jumbo και για το αν θα κινηθεί Νομικά για τα πνευματικά δικαιώματα

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Αίσθηση έχει προκαλέσει η νέα διαφημιστική καμπάνια του Jumbo με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη Ζορό.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας,  είναι ο πρωταγωνιστής της αποκριάτικης διαφήμισης των Jumbo σε ένα τρέιλερ που θα αφήσει το στίγμα του και φυσικά θα συζητηθεί και θα σχολιαστεί.

Στο τρέιλερ που ήδη κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καλείται να σώσει τις Απόκριες. Η εταιρία αναφέρει  «Ποιος μπορεί να σώσει τις Απόκριες; Μα φυσικά ο Μασκοφόρος Εκδικητής… της καρδιάς μας! Η επιστροφή του θρυλικού Ζορό… μέσα από το πιο αποκριάτικο σκηνικό!».

Χαρακτηριστική δε είναι η μουσική υπόκρουση του διαφημιστικού τρέιλερ που παραπέμπει στο παλιό ύμνο του κόμματος της ΝΔ που έγραψε το 1982 ο συνθέτης Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα,  υπάρχει μεγάλη αντίδραση στον κόσμο της ΝΔ, καθώς αρκετοί δηλώνουν πως αποτελεί ιεροσυλία από μεριάς του Π. Ψωμιάδη η απόφασή του να συμπράξει σε μια τέτοια ενέργεια.

Μάλιστα αναφέρεται ότι το βίντεο της διαφήμισης των Jumbo πρόκειται να αποσυρθεί καθώς έχει προκύψει πρόβλημα και με τη χρήση του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας, παρότι άλλαξαν βέβαια οι στίχοι.

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον συνθέτη Ρόμπερτ Ουίλιαμς και σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο κ. Ψωμιάδης κλήθηκε γυρίσει εκ νέου το διαφημιστικό σποτ.

Το Label News μίλησε αποκλειστικά με τον κύριο Ρόμπερτ Ουίλιαμς δίνοντας την δική του απάντηση: “Πρόκειται για μια διαφήμιση καταστημάτων με παιδικά παιχνίδια. Η χώρα μας έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερα προβλήματα από αυτό. Δεν θα κινηθώ νομικά κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη και του Jumbo και ούτε η Ν.Δ μπορεί να το κάνει καθώς τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά σε εμένα”

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …