Παρασκευή , 29/03/2024

Σε μια εποχή που η μόδα και το fitness πάνε μαζί

Η μόδα και το fitness είναι δύο έννοιες που απέχουν αρκετά μεταξύ τους κι όμως έλκονται και συνδυάζονται πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια. Το fitness lifestyle που πλέον έχει μπει στη ζωή όλο και περισσότερων ανθρώπων έχει φέρει και τις ανάλογες τάσεις στο ντύσιμο.

Παρατηρώντας πρώτα απ’ όλα τις πασαρέλες των τελευταίων τριών χρόνων βρίσκουμε πολλά αθλητικά κομμάτια, όπως κολάν σε διάφορες παραλλαγές, υφάσματα neopern συνδυασμένα με ακριβά υφάσματα και δέρμα, φόρμες και αθλητικά παπούτσια συχνά προσαρμοσμένα σε wedged πάτους. Επιπλέον, πολλές συλλογές εμπορικών ρούχων, ακόμη και brands πολυτελείας συμπεριλαμβάνουν πλέον τις δικές τους αθλητικές σειρές.

%ce%bc%ce%bf%ce%b4%ce%b1-%ce%ba-fit-jpg

Η άνεση στα ρούχα κατακτά ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος με τον- επίσημο πλέον- όρο athleisure να κυριαρχεί ανάμεσα στους νέους. Αυτό φαίνεται και μέσα από μια ματιά στα social media όπου βλέπει κανείς πολλούς celebrities να έχουν υιοθετήσει την άνεση στις καθημερινές στιλιστικές τους επιλογές. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς έχουν σχεδιάσει τις δικές τους sporty συλλογές ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ. Ο πήχης στο αθλητικό ντύσιμο έχει πλέον ανέβει, καθιστώντας το κάτι παραπάνω από μια απλή, πρακτική υπόθεση.

Ίσως θα λέγαμε ότι είναι τις μόδας να είσαι fit, να ακολουθείς, δηλαδή, έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να είσαι πάντα έτοιμος να τρέξεις ως το κοντινότερο γυμναστήριο, αλλά ακόμη κι έτσι να μην είναι, η μόδα έχει φροντίσει για αυτό, αρκεί να επιστρατεύσεις την στιλιστική σου ευελιξία και να την ακολουθήσεις.

Δείτε επίσης

Τα οφέλη του μασάζ σε δύσκολες εποχές γεμάτες άγχος – Από την Patricia Sundari

Ζούμε σε εποχές που απαιτούν πολλά από εμάς σε ψυχικό επίπεδο. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με ερεθίσματα, …

Αφήστε μια απάντηση