Σάββατο , 20/04/2024

ΘΕΜΑ LABEL NEWS: Γνωρίστε τον Έλληνα διεθνώς αναγνωρισμένο επαγγελματία αναβάθμισης προφίλ στο LinkedIn

Τελευταία έρευνα σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, έδειξε πως το 90% των ανθρώπων, σχεδιάζουν και θέτουν στόχους για την καριέρα τους, καθώς και την οικονομική και επιχειρηματική τους ανάπτυξη…

Ο Άκης Τσακίρης, συνάντησε τον Ντένη Κουτούδη. Έναν πλήρως πιστοποιημένο επαγγελματία στα Social Media και περπάτησε μαζί του στην εταιρεία του “LinkedSuperPowers” (www.LinkedSuperPowers.com), με σκοπό να καταγράψει τις “υπερδυνάμεις” που προσφέρουν σε ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις ανά τον κόσμο εκείνος και οι συνεργάτες του.

Ένας από τους πιο κοινούς στόχους που θέτουν εκατομμύρια άνθρωποι και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο είναι να δημιουργήσουν ένα μεγάλο δίκτυο γνωριμιών που θα τους βοηθήσει να αυξήσουν τις ευκαιρίες τους στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και την δημοτικότητά τους. Για να γίνει όμως η επιθυμία τους πραγματικότητα, η βάση που πρέπει να τοποθετηθεί, είναι η δημιουργία λογαριασμού στο μεγαλύτερο επαγγελματικό κοινωνικό Δίκτυο στον κόσμο, το LinkedIn.

%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%b7%cf%82-2

 

Φυσικά και αυτό δεν είναι το μόνο που χρειάζεται. Με την δημιουργία του συγκεκριμένου  λογαριασμού, ξεκινά ένας επαγγελματικός κύκλος που δεν τελειώνει ποτέ, αλλά μόνο αναπτύσσεται. Η δημιουργία ενός “δυνατού Profile” στο LinkedIn είναι το no1 από όσα χρειάζεστε για να κάνετε μία άριστη εντύπωση σε εκείνους που θα επισκεφθούν το προφίλ σας και θα θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για εσάς. Είναι επίσης, ένα σημαντικό “χαρτί” για να σας εντοπίζουν και να σας προσεγγίζουν οι επιθυμητοί επαγγελματίες που θα συνδράμουν στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων.

%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%b7%cf%82-3

Κάπου εδώ λοιπόν, έρχεται ο Ντένης Κουτούδης και η LinkedSuperPowers. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο στόχος της έναρξης της LinkedSuperPowers είναι να βοηθήσει τους επαγγελματίες εκεί έξω που αγωνίζονται καθημερινά για να πετύχουν τους στόχους τους, αλλά δεν επιτυγχάνουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Όπως τόνισε και ο ίδιος στον Άκη Τσακίρη, βασικό του κίνητρο, είναι να μοιραστεί τις γνώσεις του και να βοηθήσει τόσο τους ιδιώτες όσο και τις επιχειρήσεις ανά τον κόσμο, να έχουν πρακτικά και γρήγορα αποτελέσματα από τη χρήση του LinkedIn.

Αξίζει να σημειωθεί πως η LinkedSuperPowers από τις 28 Απριλίου 2015 είναι Πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, το πιο δημοφιλές παγκόσμιο πρότυπο στην πιστοποίηση των συστημάτων διαχείρισης για την ποιότητα οργανισμών/επιχειρήσεων!

Είστε πρόθυμοι να αναβαθμίσετε το προφίλ σας στο LinkedIn έτσι ώστε στο δίκτυό σας, να παρουσιάζεστε με τον πιο επαγγελματικό τρόπο, να εμπνέετε σεβασμό και αξιοπιστία, να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες, να βρείτε νέες ευκαιρίες απασχόλησης, να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και να πετύχετε την επίτευξη των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων επαγγελματικών σας στόχων;

Αν ναι, τότε ο Dennis είναι ο άνθρωπος σας!!!

Ας τον γνωρίσουμε όμως καλύτερα…

Γεννημένος στην Αθήνα και μεγαλωμένος στον Βόλο, ο Ντένης, ήξερε από μικρός ποιο θα ήταν το μέλλον του και ο τομέας ενασχόλησής του. Σε ηλικία 18 ετών, αποχαιρετά την Ελλάδα και κάνει ένα μεγάλο ταξίδι μέχρι την Αγγλία. Εκεί σπούδασε BA ( Business Administration ), ενώ στην συνέχεια έλαβε το MBA (Masters In Business Administration) από Ελβετικό Πανεπιστήμιο στο οποίο και αρίστευσε.

Όλα έδειχναν πως ο Ντένης θα είχε ένα λαμπρό μέλλον στον τομέα του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων. Έτσι και έγινε. Από την επόμενη μέρα κιόλας, ανέλαβε τα τμήματα Μάρκετινγκ και Πωλήσεων σε εταιρείες που δραστηριοποιούνταν σε διάφορους τομείς (Διαχείρισης Ακινήτων, Χρηματοοικονομικών, Τροφίμων & Ποτών & Commodities Trading), κάτι που του έδωσε ένα ευρύ φάσμα εμπειριών και δεξιοτήτων.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του, ο Ντένης διάβαζε με τεράστιο ζήλο και πάθος, οτιδήποτε γραφόταν για το LinkedIn, ενώ ο ίδιος, έχει χρησιμοποιήσει αμέτρητες στρατηγικές και τεχνικές του LinkedIn για λογαριασμό κάθε εταιρείας στην οποία δραστηριοποιούνταν.

%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%b7%cf%82-1

Λίγα λόγια για τον Ντένη και την πρόσφατη δραστηριότητά του

Ως ένας από τους “μάγους” των Social Media, με χιλιάδες ακολούθους στο διαδίκτυο, παρουσιάζει σήμερα στρατηγικές Linkedin και στο AlphaGamma (http://www.alphagamma.eu), ένα πανευρωπαικό portal επιχειρηματικότητας, βοηθώντας νέους που αναζητούν εργασία καθώς και νέους επιχειρηματίες από όλες τις χώρες της Ευρώπης, με τις προσπάθειές τους στο LinkedIn και συνεπώς την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων, ενώ επιλέχθηκε να συμμετάσχει ως ειδικός στην Αναβάθμιση Προφίλ LinkedIn στο κυριότερο Συμβουλευτικό Δίκτυο για Γυναίκες στον κόσμο, το www.Gilvah.com.

Η εταιρεία του Ντένη, η “LinkedSuperPowers”, έχει αναπτύξει το πελατολόγιο της στις εξής χώρες: την Αγγλία, την Γερμανία, την Φιλανδία, την Αμερική, αλλά και φυσικά την Ελλάδα.

Οι εμφανίσεις του Ντένη στο CNN iReport, την Digital Journal και το Google News είναι αξιοσημείωτες, ενώ δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά και στην φιλανθρωπική του δράση.

Μέχρι σήμερα πάνω από 260 Επιχειρηματίες, Επαγγελματίες και Στελέχη εταιρειών από όλο τον κόσμο συστήνουν την LinkedSuperPowers! Για πρόσβαση στις συστάσεις επισκεφθείτε το https://gr.linkedin.com/in/linkedinconsultant

%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%b7%cf%82-4

Με την LinkedSuperPowers, ο Ντένης θέλει να μεταδώσει σε ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, τη γνώση και τις εμπειρίες του για το μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο του κόσμου, βοηθώντας τους να δημιουργήσουν άκρως Δυναμικά Προφίλ ώστε να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …

Αφήστε μια απάντηση