Παρασκευή , 19/04/2024

Βάλε το kinky sex στην ζωή σου, το ρομαντικό κρεβάτι είναι βαρετό!

Όλες αναζητάμε τον πρίγκιπα του παραμυθιού, αυτόν που θα σε βγάλει έξω για μια ρομαντική βόλτα και όταν έρθει η στιγμή να σε γυρίσει σαν ένας καλός τζέντλεμαν στο σπίτι φτάνει η ώρα που παρακαλάς να δεχτεί την πρόταση σου να ανέβει στο σπίτι … μην ανησυχείς και αυτός έτσι θα σκεφτεί εσύ θα προτείνεις ένα χαλαρό ποτό στο σπίτι για να τον ευχαριστήσεις που μπήκε στον κόπο να σε πάει μέχρι την πόρτα σου και αυτός φυσικά δεν θα χάσει την ευκαιρία και θα θελήσει να σου δείξει πώς μετά τα μεσάνυχτα ο πρίγκιπας μεταμορφώνεται σε λύκο.

15086797_580727182112114_1287958771_n

Μερικές σας σοκάρει το γεγονός ένας άντρας να γίνετε βίαιος στο σεξ όμως όταν το δοκιμάζετε είμαι σίγουρη πώς αλλάζετε γνώμη. Γενικά πρέπει να γνωρίζετε πώς όλοι οι άντρες τρελαίνονται για κάτι πιο βίαιο στο σεξ κάτι που θα τους κάνει να νιώσουν πώς μπορούν να σας έχουν ‘’σκλάβες’’ τους. Έρευνες έχουν δείξει πώς το βίαιο σεξ αυξάνει  την αδρεναλίνη και δένει περισσότερο τα ζευγάρια κάνοντας μια σχέση να φουντώνει ακόμα πιο πολύ.

Ένα ”άγριο” σεξ προσφέρει περισσότερους και πιο έντονους οργασμούς σε έναν άντρα και επίσης του δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση αφού δεν τον κάνει να βαριέται ,αντίθετα γίνεται πιο σκληρός και χαίρεται με το να επιβάλλει ελεγχόμενο πόνο. Με λίγα λόγια οι άντρες βρίσκουν βαρετό το ρομαντικό κρεβάτι ,δεν τους προσφέρει αυτό που πραγματικά θέλουν.

sexw

Ένα ρομαντικό σεξ σε σύγκριση με ένα άγριο για τους άντρες είναι σαν να τους ρωτάς γιατί τους αρέσει το πράσινο χρώμα …το είδαν πώς είναι και απλά τους άρεσε παραπάνω από τα άλλα χρώματα. Γι’αυτό το λόγο την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο κρεβάτι με έναν άντρα κοίτα να είσαι καλά εξοπλισμένη και προετοιμασμένη.

 

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση