Σάββατο , 20/04/2024

Σχέση από απόσταση: Όσα πρέπει να κάνεις για να κρατήσει στο χρόνο

Αν ανησυχείς πως η απόσταση θα σκοτώσει τον έρωτα, υπάρχουν τρόποι για να τον κρατήσεις ζωντανό. Πάνω από 14 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν σχέση από απόσταση, με πρώτους και καλύτερους τους φοιτητές.

Στις σχέσεις από απόσταση, το πιο σημαντικό στοιχείο που κρατάει τα ζευγάρια μαζί, είναι η εμπιστοσύνη.

Προγραμματίστε συνομιλίες 4 ή 5 φορές την εβδομάδα, σε ώρες και μέρες που βολεύουν και τους δύο. Τα sms και τα μηνύματα στο viber, δεν είναι κάτι κακό, αλλά η οπτική επαφή σε βοηθάει να θυμηθείς με ποια είσαι και πόσο πολύ θέλεις να προσπαθήσεις γι’ αυτή τη σχέση.

Το Skype μπορεί ν’ αποδειχθεί χρήσιμος σύμμαχος στις πιο προσωπικές σας στιγμές. Και…. αυτό που χρειάζεται κυρίως είναι φαντασία.

Το ότι έχετε σχέση από απόσταση, σημαίνει πως κάποια στιγμή θα γυρίσει κοντά σου. Σωστά; Σωστά θα μου πεις. Το μυστικό είναι να ξεκινήσεις να περιμένεις για τις ημέρες που πρόκειται να περάσετε μαζί. Από τις χριστουγεννιάτικες και πασχαλινές γιορτές, μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές. Τι και αν έρχονται Χριστούγεννα; Εσύ προγραμμάτισε με το άλλο σου μισό, τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Ακόμη και αν δεν είναι κοντά σου, μπορείς να την φέρεις στο λεπτό δίπλα σου με απλά καθημερινά πράγματα. Για να έχεις κάποιον κοντά σου, δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να τον κρατάς από το χέρι. Μια επιστολή, ένα μπουκέτο λουλούδια από το κοντινό της ανθοπωλείο (πληρώνεις ηλεκτρονικά), ή μια φωτογραφία στο κινητό από το αγαπημένο μέρος στη πόλη που άφησε, είναι αρκετά για να κάνουν το άλλο σου μισό να σε νιώσει κοντά του.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση