Τρίτη , 23/04/2024

Χριστουγεννιάτικα παχύφυτα: Η νέα τάση στην γιορτινή διακόσμηση

 

Άκης Τσακίρης

Οι νέοι κανόνες της γιορτινής διακόσμησης, θέλει τα παχύφυτα να αποτελούν τη βάση για τις πιο πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις. Και δεν έχουν άδικο, μιας και δίνουν μία πρωτότυπη και εναλλακτική αίσθηση στον εσωτερικό μας χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το καλό με τα παχύφυτα είναι πως αν απλά κόψετε μικρά κλαδάκια από ένα τέτοιο φυτό που ήδη έχετε στη γλάστρα σας και το βάλετε κάπου με ελάχιστο νερό, αυτά θα παραμείνουν ζωντανά για πολύ καιρό και σίγουρα για όλη τη διάρκεια των εορτών.

Το labelnews.gr σας δίνει μερικές ιδέες διακόσμησης του εσωτερικού σας χώρου με παχύφυτα για να μείνουν όλοι οι καλεσμένοι σας με το στόμα ανοιχτό, στο Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν.

Αρχικά μην ξεχάσετε πως ο συνδυασμός κεριών και φυτών είναι must για αυτή τη σεζόν. Οπότε τι καλύτερο από το να δημιουργήσετε μία υπέροχη σύνθεση με παχύφυτα και κεριά.

Επίσης μία πολύ όμορφη επιλογή για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους ακόμη πριν καν μπουν στο σπίτι σας, είναι να δημιουργήσετε γιορτινά στεφάνια για την πόρτα σας με παχύφυτα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία παρακάτω.

Τέλος, ένα coffee table σε γιορτινή διάθεση δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν. Δημιουργήστε το δικό σας Χριστουγεννιάτικο δεντράκι με παχύφυτα, εύκολα και γρήγορα για να στολίσετε το coffe table του σαλονιού σας, αλλά και το κέντρο του γιορτινού σας τραπεζιού.

Δείτε επίσης

Ρουστίκ: Η νέα τάση στην διακόσμηση που ταιριάζει απόλυτα σε μία business woman

Του Άκη Τσακίρη  Το αιώνιο πρόβλημα μίας επιτυχημένης γυναίκας. Η διακόσμηση. Και πιο συγκεκριμένα, η …

Αφήστε μια απάντηση